SPORTURI  »  TENIS  »  EXTRASPORT

Andreea Prisăcariu a făcut senzație după turneul de la Iași: „Frumusețea este total irelevantă. Important e să șochezi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 10:06 / Actualizat duminica, 07 august 2022 10:15

Eliminată în turul 1 al turneului de la Iași, după 0-6, 3-6 cu Anastasia Zakharova), Andreea Prisăcariu (22 de ani, 334 WTA) și-a luat câteva zile libere pentru a se bucura de vremea bună.

Sportiva a rămas în Iași și și-a încântat fanii de pe Instagram cu fotografiile sale.

Andreea Prisăcariu, fotografii spectaculoase pe Instagram 

Jucătoarea de tenis a postat mai multe fotografii în costum de baie, spre bucuria celor care o urmăresc. Aceștia au apreciat fotografiile cu Andreea la plajă și au complimentat-o.

„Frumusețea? Frumusețea este total irelevantă. Important e să seduci, să șochezi și ceea ce simți”, a scris Andreea pe Instagram.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu, un nou mesaj pentru critici: „Știe cineva cât m-am zbătut eu în mocirlă ca să ajung în top 300?”

Recent, Andreea Prisăcariu a avut anterior un discurs dur și la adresa celor care o critică și a vorbit despre obstacolele pe care a fost nevoită să le depășească în cariera sa din tenis.

„Știe cineva cât m-am zbătut eu în mocirlă ca să ajung în top 300, fără invitațiile de care au avut parte altele? Cu părinții mei care sunt sponsorii mei, săracii.

Câte zile m-am trezit la 4:00 dimineață ca să mă duc la antrenament? Părinții au investit mult în mine. I-am și întrebat cât și, totuși, cât mai au de gând, dar când mi-au spus că nu are sens să-i întreb asta pentru că nu regretă niciun ban investit în mine, indiferent de rezultate, m-am relaxat.

Știu și sunt conștientă despre ce sume ar fi vorba, mai ales că în ultima perioadă eu plătesc cazările la hotel. Dacă aș stă să mă gândesc la suma investită de părinți în mine mi s-ar face rău și nu am de gând, am treaba de făcut”, a spus Andreea Prisăcariu la Radio Gold FM.

Citește și:

Ilie Năstase, cadou special pentru fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea de logodnă

Și Rafa Nadal e out de la Montreal » Ce probleme are spaniolul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
Danielbest
Danielbest  •  07 August 2022, 19:25

Treaba ei ce face în timpul liber, doar că în ceea ce privește tenisul pare că se află într-o cădere liberă. Ar trebui să se decidă, ori se ocupă de tenis, ori vrea să facă like-uri pe Instagram. Poate este mai ușor să te pozezi în fundul gol decât să muncești pe teren...

mihneailie030
mihneailie030  •  07 August 2022, 18:33

Clar, ce credeai???

mihneailie030
mihneailie030  •  07 August 2022, 18:29
Postat de firi pe 07 August 2022, 16:21

Aceasta fata de cartier cu fumuri de diva...nu i altceva decat o rasfatata pe banii parintilor.Nu va trece de top 300 niciodata.Nu va seduce decat unineuronali ca ea...de socat ...cam socheaza dar pe naspa.Un alt model demn de urmat megapromovat in ciuda performantei zero.Bravo gsp!

Greșești un pic. Are priză și la publicul cu doi neuroni. Ala care se uita fascinat la,Survivor și la Puterea Dragostei...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează