SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Andreea Prisăcariu joacă la Transylvania Open! Anunțul făcut de organizatori

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Facebook Jose Luis Martinez Ortiz +49   FOTO
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Facebook Jose Luis Martinez Ortiz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 13:28 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 13:57

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 340 WTA) a primit un wild-card pentru calificările de la Transylvania Open, competiție ce are deja un afiș extrem de interesant. Alte trei jucătoare din România au primit invitație din partea organizatorilor pentru a juca în calificări. 

  • Transylvania Open este programat în perioada 23 octombrie - 31 octombrie, cu doar o săptămână înainte de Turneul Campioanelor de la Guadalajara. Competiția de la Cluj-Napoca se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Andreea Prisăcariu, campioana excentrică a României, va încerca astfel să ajungă pe tabloul principal al turneului la care vor lua startul nume importante, precum Simona Halep, Garbine Muguruza sau Emma Răducanu. Prisăcariu, aflată într-o continuă ascensiune în 2021, a reușit în ultima perioadă victorii în fața unor jucătoare mult mai bine clasate, precum Tatjana Maria (fost #46 WTA) sau Kristina Kucova (fost #71 WTA).

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Briana Szabo, Ilinca Amariei și Irina Bara au primit la rândul lor wild-card din partea organizatorilor. 

Briana Szabo, Andreea Prisăcariu, Ilinca Amariei și Irina Bara au primit wild card-uri pentru tabloul de calificări de la Transylvania Open. Meciurile din calificări se joacă sâmbătă și duminică, cu un tablou de 24 de jucătoare. Șase dintre acestea vor avansa pe tabloul principal, care începe de luni”, se arată în comunicatul emis de organizatori.

Wild-card pentru Garbine Muguruza la Transylvania Open

Garbine Muguruza (28 de ani, locul 6 WTA) a primit un wild card din partea organizatorilor Transylvania Open și va participa la turneul pe care Cluj-Napoca îl va găzdui în ultima săptămână a lunii octombrie.

Un nume important se alătură tabloului principal de la Transylvania Open. Fostul lider mondial Garbine Muguruza, în prezent locul 6 WTA, vine la Cluj-Napoca! Vestea a fost anunțată printr-un videoclip publicat de organizatori pe rețelele de socializare.

„Hei, ce faci?”, a întrebat iberica în limba română. Și-a continuat mesajul în engleză: „Sunt foarte fericită să mă întorc în România. De această dată, la Cluj-Napoca, pentru Transylvania Open. Mulțumesc mult pentru wild card, pentru invitație. Abia aștept să fiu acolo!”.

Jucătoarele aflate în acest moment pe tabloul principal la Transylvania Open

 23 de jucătoare sunt în acest moment pe tabloul principal, românca Jaqueline Cristian (23 de ani, 111 WTA) și Garbine Muguruza fiind beneficiare de Wild Card. Cele 9 locuri vacante vor fi completate de alte două jucătoare care vor primi Wild Card-uri, de 6 jucătoare care vor veni din calificări și de un eventual Special Exempt, se arată pe site-ul oficial al competiției.

Citește și alte știri din tenis:

O fostă campioană de Grand Slam se declară nemulțumită: „Ce s-a întâmplat în cazul Emmei Răducanu face rău tenisului”

FOTO Simona Halep s-a calificat în „optimi” la Kremlin Cup! Meci mai dificil decât o arată scorul contra Anastasiei Potapova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dora
dora  •  20 Octombrie 2021, 15:34
Postat de 21lva pe 20 Octombrie 2021, 14:25

deja turneul a devenit mult mai interesant odata cu participarea campioanei excentrice a Romaniei

Cine...Emma Raducanu..stai sa vedem daca nu se da lovita, ca la Moscova...

dora
dora  •  20 Octombrie 2021, 15:34

S-au dat pe ochi frumosi oare...de Patricia Țig ce se mai stie, este din nou accidentata / insarcinata ? De Ana Bogdan, Andreea Mitu, Georgia Crăciun si Alexandra Cadanțu au auzit organizatorii ?

21lva
21lva  •  20 Octombrie 2021, 14:25

deja turneul a devenit mult mai interesant odata cu participarea campioanei excentrice a Romaniei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează