SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Andrei Pavel profită de retragerea lui Nadal

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Românul Andrei Pavel va profita de retragerea liderului mondial Rafael Nadal din cadrul turneului de la Wimbledon, urmînd să evolueze în faţa unui adversar mai slab cotat.

Pavel urma să îl întîlnească în primul tur pe germanul Nicolas Kiefer, dar tabloul principal al turneului a suferit unele modificări odată cu anunţul retragerii lui Rafael Nadal. Locul său va fi luat de Juan Martin Del Potro, favorit numărul 5. Del Potro va fi înlocuit de favoritul numărul 17, James Blake, în timp ce locul americanului va fi ocupa de Nicolas Kiefer, acesta urmînd să devină favoritul numărul 33.

Astfel, Andrei nu îl va mai întîlni pe neamţ, urmînd să evolueze în primul tur contra brazilianului Thiago Alves, învins în calificări în turul trei de Alexander Peya, scor 7-6(4) 6-1 6-1. Alves, în vîrstă de 27 de ani, participă pentru prima dată pe tabloul principal la Wimbledon.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (16)
octavian_dinamo
octavian_dinamo  •  21 Iunie 2009, 21:49
Postat de pe 20 Iunie 2009, 19:33

hai lasa ne cu acest mare sportiv al romaniei, si a luat malaiu pt ce a facut pt tenis cu virf si indesat, si a trait traiu si si a papat malaiu, e kaput, terminat, zero barat, nu mai poate nici alerga, ceea ce e de inteles la virsta lui, dar ca sa fii milionar in euro si sa te injosesti si umilesti in halul asta pt 10 mii de euroi e penibil....e jenant, pavele, jenant, mai ales ca stie ca nu poate face fata.

cred ca nivi macr nu stii cu ce se joaca tenisul!

 •  21 Iunie 2009, 11:16

ce sa stie copii astia despre tenis? dupa comentarii, in mod sigur sunt consumatori de fotbal media, nici macar de fotbal deci :)

 •  21 Iunie 2009, 09:25

Andrei Pavel nu mai are nevoie de bani, cu atat mai putin de o suma mica (pentru el) de 10k de lire. Omului ii place tenisul si vrea sa mai ia parte inca odata la unul din cele mai mari turnee de tenis (Wimbledonul pentru cei mai inceti la minte)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează