SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

S-a aflat după 3 ani » Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce Simona Halep a bătut-o în finala de la Wimbledon: „Organizatoarea era palidă”

Simona Halep și Serena Williams după finala Wimbledon 2019 // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep și Serena Williams după finala Wimbledon 2019 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 19:42 / Actualizat joi, 11 august 2022 22:09

Cu ocazia anunțului iminentei retrageri a Serenei Williams (40 de ani) din tenis, fosta jucătoare Marion Bartoli (37), locul 7 WTA în cel mai bun moment al carierei, a povestit cum a reacționat legendara sportivă din SUA după finala Wimbledon 2019.

În 2019, la Wimbledon, Serena Williams a avut șansa de a câștiga al 24-lea turneu de Grand Slam din carieră. Ar fi egalat-o astfel pe Margaret Court la numărul de trofee majore all-time, însă adversara din acea finală, Simona Halep, i-a dat planurile peste cap.

Sportiva din România s-a impus în minimum de seturi, 6-2, 6-2, iar desfășurarea și rezultatul acelui meci au supărat-o atât de tare pe Serena încât aceasta nici măcar n-a vrut să primească trofeul de finalistă.

Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann la Toronto! Urmează un meci-șoc în sferturi
WTA TORONTO
Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann la Toronto! Urmează un meci-șoc în sferturi

Cum a reacționat Serena Williams după ce a fost învinsă de Simona Halep în finala Wimbledon 2019

Marion Bartoli, fostă jucătoare de tenis, a povestit pentru cotidianul francez L'Equipe ce s-a petrecut în vestiar la scurt timp după finală.

„Mi-a spus în vestiar, după ce a pierdut finala cu Simona Halep: «Nu vreau să iau trofeul de finalistă. Dacă-l vrei, ți-l dau ție». Ne-am distrat copios, dar cel mai rău lucru a fost că l-a lăsat cu adevărat acolo.

Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut. Există jucători care și-ar ucide părinții pentru acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo de parcă ar fi fost o tavă pe care pui prăjituri”, a relatat Bartoli, citată de welovetennis.

  • Zilele trecute, Serena Williams, care va împlini 41 de ani pe 26 septembrie, a anunțat printr-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue că se retrage oficial din tenis, după ediția din acest an de la US Open, 29 august - 11 septembrie.
  • „Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar entuziasmată. Voi savura aceste săptămâni viitoare”, a explicat jucătoarea americană.

Sunt oameni care spun că nu sunt GOAT (nr. cea mai bună din istorie) pentru că nu am depășit recordul Margaret Court de 24 de titluri de Grand Slam, pe care ea l-a obținut înainte de Era Open, care a început în 1968. Aș minți dacă aș spune că nu vreau această performanță. Nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York, dar voi încerca
- Serena Williams

VIDEO: Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep

Mai multe știri din tenis: 

Sorana Cîrstea se resimte, după infectarea cu Covid-19: „A avut un impact mare asupra sănătății mele”

Prima reactie a lui Ilie Năstase, dupa ce a aflat că Serena Williams, vechea lui „adversară”, se retrage: „De ce să fie o pierdere?”

Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann și calificare în „sferturi” la Toronto! Urmează „șocul” cu Coco Gauff

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
TraianX
TraianX  •  12 August 2022, 14:31

Comportamentul ei arata de ce au probleme in USA.,desi analizele care arata ca s-a dopat au fost camuflate in ciuda faptului ca au aparut copii pe net. La fel cu Sarapova care cotizeaza la USA , a ramas cu 6 luni suspendare fata de altii care au luat 1 ani sau mai mult. Nu inteleg de ce organizatorii le ofera Wild carduri ca tot mananca batae in primele tururi de la cele ce vin din calificari. Pe cand un film ;;Curcanul negru si Buldozerul,,.

TheGreat
TheGreat  •  12 August 2022, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  12 August 2022, 13:37
Postat de Sharapov pe 11 August 2022, 20:18

SERENA WILLIAMS - REGINA ABSOLUTA A TENISULUI MONDIAL FEMININ DIN TOATE TIMPURILE !!!

Nu a fost nici macar peste Simona. A castigat ea cele mai multe meciuri directe pe mana Simonei, care gresea mai mereu. De fapt, asa pierdea ea de obicei, pe mana ei, dar asta e alta discutie. S-a vazut in acel 6-2 6-0 cine e *** in fata lui Halep :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează