SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

VIDEO Karolina Pliskova, victorie categorică în fața lui Angelique Kerber în finala de la Eastbourne

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 17:39

Karolina Pliskova (27 de ani, 3 WTA) a câștigat azi turneul pe iarbă de la Eastbourne. Cehoaica a trecut în finală de Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA), scor 6-1, 6-4, după o oră și 13 minute de joc.

Kerber avusese un parcurs impresionant pe parcursul turneului și nu pierduse nici măcar un set. În sferturi, nemțoaica a învins-o chiar pe Simona Halep (7 WTA), scor 6-4, 6-3, dar în finală a fost depășită clar de Pliskova, care a servit impunător și n-a ezitat deloc pe toată durata meciului.

Cu un procentaj de 70% pe primul serviciu în primul set, cehoaica s-a impus categoric, 6-1, după doar 41 de minute.

Kerber a echilibrat ostilitățile în setul secund, însă break-ul reușit de Pliskova în game-ul inaugural s-a dovedit a fi decisiv.

Victorie categorică pentru Karolina Pliskova, scor 6-1, 6-4, jucătoarea din Cehia trecându-și în palmares cel de-al 14-lea trofeu al carierei chiar înainte de Wimbledon, turneul unde se numără mereu printre favorite.

Vezi și: Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: „Ea știe asta, dar să vedem dacă și poate să o facă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează