SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Antrenorul Simonei Halep dezvăluie: "Nu mă veți mai vedea făcând asta atât de des"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 14:57

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat în cadrul unui comentariu la ESPN că plănuiește să renunțe la a mai discuta cu jucătoarea româncă pe teren atât de des cum o face acum.

Antrenorul australian este de părere că jucătorii trebuie să învețe să se descurce singuri în timpul meciurilor și că acum discută atât de des cu Simona pentru a o cunoaște mai bine.

"Știu că utilizez această metodă în cicruitul WTA. Folosim discuțiile de pe teren foarte mult în acest moment, pe parcurs ce ea învață cum lucrez și eu o cunosc mai bine. În viitor însă, nu cred că mă veți mai vedea făcând asta atât de des cu Simona.

Nu se procedează așa la turnele de Mare Șlem și este foarte important ca jucătorii să rezolve problemele pe cont propriu.
Responsabilitatea unui antrenor este și să îl învețe pe jucător să-și rezolve problemele", a declarat australianul.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Miami de elvețianca Timea Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6 și va coborî până pe locul șase în calsamentul WTA. Este pentru prima dată în doi ani când Halep nu mai face parte din Top 5.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (9)
817570691657743
Oana Miulescu  •  02 Aprilie 2016, 17:27

Cahill este sub contract cu Simona, deci daca ea il cheama e obligat sa vina. Atata timp cat totul e stipulat in acel contract, va trebui sa-l respecte. Pe de alta parte, Simona trebuie sa-si respecte antrenorul & sa conclucreze in aceste OCC. Comunicarea e de baza. Ea trebuie sa lase aceste masuri tipic " Becaliene"& sa nu mai concedieze antrenorii cand nu sunt rezultate. Totul se face in timp...Kerber a castigat AO dupa multi ani de lucru cu antrenorul ei. Hai Simona, ai incredere in capacitatile tale& munceste mult! Bafta pe mai departe!

10202789258531585
Ulise Sender  •  01 Aprilie 2016, 18:25

si iarasi remarc ca redactorii pun poze vechi, nu de actualitate ... era greu sa adauge o poza din turneul de la Miami?

10202789258531585
Ulise Sender  •  01 Aprilie 2016, 18:21
Postat de mplttev pe 31 Martie 2016, 17:21

O palmă dată Simonei. Dacă luăm palmaresul Simonei de când australianul a devenit antrenorul ei, o să vedeți că e dezastru curat. Îi dă o jumătate de milion pe an absolut degeaba, n-a învățat nimic de la el, a rămas cu același bagaj de cunoștințe tehnice dacă nu cumva a mai și regresat la acest capitol. Și nici că o urmează la toate turneele așa cum ar fi normal. Fissette a fost singurul care a învățat-o ceva, și anume să servească. Pe vremea lui procentajul reușitelor Simonei cu serviciu era mult mai mare. De ce să ne ascundem, la ora actuală Simona este o jucătoare de locul 10 - 20. Și bătută și cu banii luați!

Fissette n-a invatat-o nimic in plus ... pana sa-l aibe pe Fissette ca antrenor ea castigase 6 turnee ... iar al 7-lea turneu, parca, semnasera contractul inainte sau dupa ... ea dorea un antrenor care sa-i sustina increderea la cote cat mai inalte, iar el s-a agatat de o "stea" in ascensiune ... este adevarat ca in timpul colaborarii are doua finale mari, Madrid si Paris, dar asta nu-i din cauza antrenorului ... este din cauza faptului ca Simona era pe val, avea in urma cateva turnee castigate, nu avea frica pierderii punctelor, juca detasa de orice grija, orice punct era un plus in clasament ... in fata avea o alta perceptie palpabila a lumii tenisului la varf ... adrenalina era in clocot deci si rezultatele ... si da, are un serviciu mai bun azi, fata de cel de acum 3 ani ... pentru ca sa ajungi in varf este usor, ca sa te menti acolo trebruie sa progresezi permanent ... iar serva este una dintre deziderate ... in plus nici-un antrenor oricat de bun ar fi nu poate avea rezultate incurajatoare decat dupa 5-6 luni de competite, deci fara pauze ... uitati-va la Fissette de astazi, cu eleva lui actuala ... au contract de vre-un an ... DUPA UN AN se vad rezultate ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează