Comentarii (40)

eshayk  •  24 Ianuarie 2016, 21:14
Postat de Horia Calinescu pe 24 Ianuarie 2016, 18:52

o întrebare...daca Simona era în sferturi la AO,se mai opera de sept?... în rest sanătate multă!

S-a operat de urgenta acum ca venea meciul din Fed Cup ...

ticbis  •  24 Ianuarie 2016, 18:26

"Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, avînd infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic."................................................................................................................................................................................................... Eu sunt un fan neconditionat al Simonei Halep; de la Ilie Nastase incoace Romania n-a mai avut niciun alt jucator de tenis de top 3 mondial pana la ea. Totusi, sunt cateva semne de intrebare peste care nu pot sa trec: Simona a avut o vacanta de iarna lunga de vreo 12 saptamani, fara turnee si fara meciuri in circuit. Daca avea infectie la nas, la ureche, la stomac si probleme la glezna si la tendonul lui Achile, ar fi avut tot timpul din lume sa si le trateze si sa si le rezolve pe rand, una cate una. Mi se pare indecent sa intre "in reparatii" abia dupa ce a suferit o infrangere usturatoare in primul tur al primului GS al sezonului, cu atat mai mult cu cat inaintea intrarii in competitie a declarat ca se simte excelent din punct de vedere fizic si sportiv. Nici vorba de nas, de stomac sau de ureche; ba mai mult, declara ca nu mai are nicio problema cu tendonul! Sunt dezamagit de "tactica" pe care a ales-o ca sa-si justifice esecurile, dar raman in continuare fanul ei! Hai Sim

ion.ionescu  •  24 Ianuarie 2016, 18:23
Postat de lapusneanul pe 24 Ianuarie 2016, 16:50

apropo de dolari, ea are in cont peste 10 mil de verzisori castigati prin munca, tu ramai un neica nimeni care isi varsa frustrarile pe net...

Asta ai înţeles tu, atât te duce neuronul zburlit...Pentru că avea 10 mil. în cont a ignorat meciul de FED Cup din Canada, ca să ia cadou o maşină în turneul de la Stuttgart ? De ce te bagi în vorbă dacă nu înţelegi nimic ?! PS : Să mă scuteşti de vreo "corespondenţă", n-am timp de afoni ca tine !...

Presiuni Disensiuni Si Tensiuni  •  24 Ianuarie 2016, 11:47

Tin sa precizez ca sunt roman si mi se rupe de fed cup. De fapt, mi se rupe de orice concurs unde ar trebui reprezentata o natie de agramati, rromi, unguri, semi-analfabeti si invidiosi frustrati. Cel mai tare mi se rupe de C. E. :))) Luati cu paine si cu sare, haterilor. :)))

Ulise Sender  •  26 Ianuarie 2016, 15:59
Postat de gardenparty pe 25 Ianuarie 2016, 15:17

Si eu am bilete de avion pentru Dubai.Special sa te vad.Raman sa vizitez si sa aplaud celelalte fete.

esti convins ca ai bilete de avion? daca ai bilete, esti convins ca le ai in perioada turneului? ... ... si daca ai programat totul pentru perioada respectiva (afaceri de exemplu), ti-ai luat si bilete la turneu? pentru ca la liber sunt doar in calificari! ... ... in final, esti convins ca vrei sa vezi SI meciurile de tenis? ... la care vor juca alte 56 de fete fara Simona? :)

Milos Ratulea  •  25 Ianuarie 2016, 18:36

Draga Simona, ai atatea boli incat ma mir cum de mai rezisti; ai grija mare de tendonul lui Achile pentruca daca se rupe vei juca tenis intr-un picior. Eu zic sa-ti iei un an, doi de pauza -doar nu esti robot. Sanatate !

Ion Haragus  •  25 Ianuarie 2016, 17:55

Fata a adus scutire medicala pentru SPORT.Dupa ce a declarat ca s-a simtit foarte bine in AUSTRALIA,impreuna cu martalogul impostor antrenor,care e numai al ei acum,s-a razgandit si declara altceva!

gardenparty  •  25 Ianuarie 2016, 15:17

Si eu am bilete de avion pentru Dubai.Special sa te vad.Raman sa vizitez si sa aplaud celelalte fete.

Horia Calinescu  •  25 Ianuarie 2016, 07:33

sanatate !...si poate cobori spre 130 ca sa joci calificari si atunci o sa te rogi sa joci pentru Romania...a fost o rautate din partea mea din cauza celor pacaliti ca au cumparat bilete la FED CAP si televiziunii care a cumparat drepturile pentru turneele tale la care nu te mai prezinti...sanatate!

valyomanyd  •  25 Ianuarie 2016, 02:02
Postat de amygos_sm pe 24 Ianuarie 2016, 20:43

Am putea comenta multe,ca de ce acum,ca de ce nu in toamna etc.Pana la urma noi suntem doar privitori de sport si eventual,fani! Nu ne ramane decat sa speram ca se va face bine,iar atunci cand o sa revina pe terenul de tenis ne vom bucura de noi victorii! Sunt multi care si-au cumparat bilete pt Fed Cup de la Cluj iar acum o injura!Asta e,in viata mai iei si tzepe!Data viitoare sa va cumparati bilete in saptamana meciului,daca vreti sa nu aveti surprize! Sanatate maxima,Simona!...

Problema e ca nu se mai gaseau in ultima saptamana, si, e un risc asumat, e aproape ca in galele de box, dai banul, vezi box vreo 2 minute , dupa care pleci acasa :))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează