SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Anunțul momentului » Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Când va avea loc marele eveniment

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 09:06

Simona Halep (28 de ani, 6 WTA) s-a hotărât să se ocupe mai mult de viața personală și e gata să se mărite cu Toni Iuruc (40 de ani). 

Omul de afaceri de origine machedonească a cucerit-o pe Simona, care a acceptat să se căsătorească cu el, anunță Wowbiz.ro. 

Conform sursei citate, Simona a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc de curând, însă totul a fost făcut în mare secret. 

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei Halep. 

„Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit” 
- Sursa citată 

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis” 
- Simona Halep în urmă cu câteva luni

Citește și:

Ion Țiriac, gest magnific pentru regretatul Andrés Gimeno: cum l-a susținut în ultimii ani de viață pe fostul mare tenismen spaniol

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
merace
merace  •  12 Octombrie 2019, 00:43
Postat de 267890 pe 11 Octombrie 2019, 22:25

Sa se marite si sa nu mai aud de ea. A capusat tenisul mult prea mult timp. S-a catarat in topul tenisului cu un joc mediocru. Ce mediocru. Cel mai urat tenis din istoria WTA. Hai Simona, marita-te si scuteste-ne de urletele tale.

Cum te cheama, de fapt?! Un sir de cifre?! Omule, nu se uita nimeni la ce zice un sir de cifre! :D Toti stiu ca, in spatele unui nume secret se ascunde un om nedemn de incredere! :D

merace
merace  •  12 Octombrie 2019, 00:25
Postat de 267890 pe 11 Octombrie 2019, 22:25

Sa se marite si sa nu mai aud de ea. A capusat tenisul mult prea mult timp. S-a catarat in topul tenisului cu un joc mediocru. Ce mediocru. Cel mai urat tenis din istoria WTA. Hai Simona, marita-te si scuteste-ne de urletele tale.

TU CAPUSEZI ACEST SITE! Ce naiba ai facut tu in sportul romanesc, ca sa vorbesti asa de Simona?!

merace
merace  •  12 Octombrie 2019, 00:23

NUNTA DE PIATRA! Simona a realizat pentru Romania, in tenisul feminin, mai mult decat oricine inainte! Romania nu are o campioana mai mare! Nadia, a fost mare si ea, dar cu echipa de gimnastica de copila, finantata si fortata de stat, nu de sportiva profesionista, ca Simona! La 28 de ani, Simona are tot dreptul sa aiba si o familie! Multumesc, Simona, pentru tot ce ai facut pentru sportul romanesc! Daca vei face si mai mult mai departe, va fi bonus!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează