SPORTURI  »  TENIS  »  JO 2016

Așteaptă Jocurile Olimpice » Simona Halep speră la o medalie la Rio

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Simona Halep a fost chestionată de Break Point Brasil despre așteptările sale în ceea ce privește competiția din luna august.

"Nu am mai fost până acum în Brazilia, abia aștept", a spus a cincea jucătoare a lumii. Ce-și dorește? "O medalie în primul rând și apoi să mă bucur de ce oferă această țară în materie de distracții", a completat ea.

Iar unul dintre punctele de atracție pentru Simona sunt plajele din Rio. Interviul a avut loc la petrecerea "Taste of Tennis", unde românca a dezvăluit că felul său de mâncare preferat e acum sushi.

Halep urmează să joace joi sau vineri în turul al doilea la Miami cu rusoaica Daria Kasatkina. Turneul e transmis în România de DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează