SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CINCINNATI

ATP CINCINNATI // VIDEO Încă un scandal. Al câtelea? Nick Kyrgios a făcut iar ravagii pe teren: „Dacă Nadal face asta, eu mă retrag din tenis!”

Nick Kyrgios // foto: Reuters
Nick Kyrgios // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 09:03

Nick Kyrgios (24 de ani, 44 ATP) a fost eliminat în această dimineață în turul II al turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Australianul a pierdut în fața rusului Karen Khachanov (23 de ani, 9 ATP), scor 7-6 (3), 6-7 (4), 2-6. 

Temperamentalul Nick Kyrgios a fost și în acest meci protagonistul unor momente incredibile pe teren. Australianul s-a contrat pe toată durata meciului cu arbitrul Fergus Murphy, lucrurile scăpând de sub control în momentul în care oficialul l-a penalizat pe Kyrgios pentru că a întârziat la serviciu.  

Penalizarea primită l-a scos din minți pe rebelul circuitului, care a început să facă referințe la Rafael Nadal, cel cu care are un conflict mai vechi. Recunoscut pentru faptul că Rafa își ia mult timp între servicii, Kyrgios a adus aminte de spaniol în clinciul verbal pe care l-a avut cu Fergus Murphy:

„Vrei să-mi spui că Nadal joacă rapid? Joacă fiecare punct rapid? E nebunește, amice! Rafa joacă rapid? Dacă Rafa joacă atât de rapid, eu mă retrag din tenis!”, a „tunat” australianul.

Mai mult, în timpul meciului, Kyrgios și-a distrus două rachete în timp ce își luase o pauză de vestiar. 

Nervii nu l-au ajutat pe Kyrgios, acesta pierzând clar decisivul contra rusului Khachanov, scor 2-6. La finalul meciului, jucătorul din Australia a refuzat să dea mâna cu arbitrul. 

Vezi și: 

FOTO Nick Kyrgios și Beatrice Bouchard, imagine provocatoare pe Instagram » Formează cei doi un cuplu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
105662257060988
Eugen Qy  •  15 August 2019, 19:09
Postat de Adrian Fulgos pe 15 August 2019, 16:36

Un real talent. Păcat ca este bipolar. Mare păcat. Daca ar juca doar tenis ar fii unul dintre cei mai buni. Sus in top trebuie sa ai toate calitătile. Numai talentul nu te face cel mai bun. Daca Nastase avea determinarea lui Țiriac ar fi ramas in istoria tenisului mondial.

Consider ca ai gresit ! Nu determinarea i-a lipsit lui Nastase ci MINTEA ! Daca Ilie NASTASE avea MINTEA lui Ion Tiriac era SI ACUM nr. 1 MONDIAL, practic NIMC nu i-ar mai fi stat inainte si ar fi fost nr. ! MONDIAL al TUTUROR TIMPURILOR, iar ROMANIA avea cel putin 5 trofee de Cupa DAVIES !!! PACAT !!!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  15 August 2019, 16:36

Un real talent. Păcat ca este bipolar. Mare păcat. Daca ar juca doar tenis ar fii unul dintre cei mai buni. Sus in top trebuie sa ai toate calitătile. Numai talentul nu te face cel mai bun. Daca Nastase avea determinarea lui Țiriac ar fi ramas in istoria tenisului mondial.

red77
red77  •  15 August 2019, 13:19

Cocalarul asta deja devine plictisitor. Un mascarici

Vezi toate comentariile (10)
Comentează