SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CUP

Stefanos Tsitsipas, punct sclipitor la ATP Cup! + grecul i-a provocat o nouă ieșire nervoasă lui Zverev

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 18:07

Stefanos Tsitsipas (21 de ani, 6 ATP) a făcut spectacol duminică, în cea de-a treia zi de turneu de la ATP Cup, noua competiție pe echipe din tenisul masculin.  

Mai întâi, grecul, proaspăt câștigător la Turneul Campionilor, i-a oferit o lecție de tenis lui Alexander Zverev (22 de ani, 7 ATP), pe care l-a învins categoric, scor 6-1, 6-4, după doar oră și 15 minute de joc.  

Cea de-a cincea înfrângere consecutivă suferită de neamț în fața lui Tsitsipas i-a provocat lui Zverev o nouă ieșire nervoasă. Acesta nu s-a putut abține și a răbufnit pe bancă, în fața căpitanului Boris Becker. Zverev reacționase nervos și vineri, după înfrângerea cu australianul Alex De Minaur

Recitalul oferit de Tsitsipas a continuat în meciul decisiv de dublu dintre Grecia și Germania. Stefanos a făcut pereche cu Michail Pervolarakis (23 de ani, 487 ATP), iar cei doi le-au oferit o replică solidă nemților Kevin Krawietz și Andreas Mies, ambii jucători de top 10 la dublu.  

Elenii au pierdut dramatic, scor 6-3, 3-6, 15-17, însă Stefanos Tsitsipas a reușit câteva puncte cu care a electrizat publicul australian.

Rezumatul zilei de la ATP Cup: 

ATP Cup, noua competiție pe echipe din tenisul masculin, a debutat vineri în trei orașe, Perth, Brisbane și Sydney.

Vezi și: 

Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia: „Voi dona 200 de dolari de fiecare dată când voi face asta” + replica lui Darren Cahill 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează