SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Cum arată tabloul masculin de la Melbourne: cu cine joacă Nadal, Djokovic și Federer + situația lui Marius Copil

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 10:32

Tragerea la sorți de pe tabloul masculin de la Australian Open 2020 a avut loc în această dimineață. Rafael Nadal este favorit principal, în timp ce Novak Djokovic, marele său rival, este favoritul doi al întrecerii de la Melbourne.  

Rafael Nadal deschide turneul cu o partidă contra bolivianului Hugo Dellien. Nadal e pe aceeași parte de tablou cu nume precum Dominic Thiem, Alexander Zverev, David Goffin sau Daniil Medvedev. 

Sârbul Novak Djokovic, favoritul 2 de la Australian Open, îl va întâlni în primul tur pe neamțul Jan-Lennard Struff. Nole s-ar putea întâlni cu Federer în semifinale, în timp ce pe grecul Stefanos Tsitsipas ar putea să-l înfrunte în sferturi.    

Roger Federer, de 6 ori campion la Melbourne, îl va întâlni în primul tur pe americanul Steve Johnson. Elvețianul e pe aceeași parte de tablou cu Novak Djokovic și poate întâlni pe parcurs nume incomode precum Denis Shapovalov, Matteo Berrettini, Borna coric sau Grigor Dimitrov.

Marius Copil (151 ATP) îl va întâlni în turul secund al calificărilor pe italianul Lorenzo Musetti (361 ATP). 

VIDEO // Starurile tenisului, acțiune caritabilă pentru incendiile din Australia

Vezi și: 

Simona Halep la Australian Open 2020 » Halep și-a aflat adversara din primul tur + cum arată tabloul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează