SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Alexander Zverev vrea să doneze 4 milioane de dolari: „Banii vor fi mai utili în mâinile lor”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 09:00

Alexander Zverev (22 de ani, 7 ATP) a declarat că va dona întreaga sumă de bani pe care o va câștiga la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

„Am spus-o de mai multe ori. Nu prea mă interesează banii. Joc tenis pentru că iubesc acest sport, iubesc să joc pe arenele mari, în fața tribunelor pline. Sunt recunoscător că am această oportunitate. Sunt un norocos. În acest moment, în Australia, țara pe care noi o numim acasă timp de o lună, sunt oameni cu adevărat ghinioniști. Cred că fiecare dolar ar ajuta oamenii de aici, animale, natura în general.  

Dacă voi câștiga Australian Open, voi fi cel mai fericit om din lume. Trofeul este suficient pentru mine. Cei 4 milioane de dolari vor fi mult mai utili în mâinile lor. Părinții m-au învățat să am grijă în primul rând de lucrurile pe care le iubesc și de oamenii care au nevoie”, a declarat Zverev într-o conferință de presă. 

Zverev, a 8-a șansă la Australian Open

Alexander Zverev este văzut în acest moment cu a opta șansă la câștigarea trofeului, având o cotă de 51,00. Marele favorit este în acest moment Novak Djokovic (2,00), urmat de rivalii obișnuiți Rafael Nadal (6,00) și Roger Federer (7,00).

Cum ar putea arăta traseul lui Zverev spre trofeu

  • Rublev
  • Wawrinka/Medvedev
  • Nadal
  • Djokovic/Federer

Vezi și: 

Cine e Harriet Dart: dietă fără gluten, Maria Sharapova e idolul ei și e fană Arsenal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close