SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Nervi întinși la maximum la Australian Open » Ce le-au cerut organizatorii Simonei Halep și Serenei Williams

M Suites, de la Majestic, este hotelul fabulos în care sunt cazate Simona Halep sau Serena Williams în Adelaide, înainte de Australian Open, foto: Imago +29   FOTO
M Suites, de la Majestic, este hotelul fabulos în care sunt cazate Simona Halep sau Serena Williams în Adelaide, înainte de Australian Open, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 10:44 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 12:14

72 de sportivi de pe tabloul masculin și feminin de la Australian Open sunt izolați în Melbourne. În Adelaide, acolo unde sunt cazați Simona Halep sau Serena Williams, organizatorii le-au cerut jucătorilor să nu mai posteze imagini pe rețelele de socializare, deoarece acest lucru poate crește frustrarea celorlalți. 

Conform jurnalistului Jon Wertheim, care a postat pe twitter, sportivii cazați în Adelaide au fost sfătuiți în weekend de organizatori să înceteze să pună poze pe rețelele de socializare, deoarece acest lucru poate inflama spiritele. 

Nervi întinși la maximum la Australian Open » Ce le-au cerut organizatorii Simonei Halep și Serenei Williams

Ce condiții are Simona Halep la Adelaide

M Suites, de la Majestic, este hotelul fabulos în care sunt cazate Simona Halep sau Serena Williams în Adelaide, înainte de Australian Open. 

Hotelul în care e cazată Simona are 91 de apartamente, cu 1/2/3 camere, iar prețul pe noapte variază între 200 de dolari și 500 de dolari australieni (un dolar australian valorează 3,11 lei). Vezi în galeria foto cum arată apartamentul în care e cazată Simona: 

foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
+25 FOTO
  • Simona Halep, număr 2 mondial, este pe lista preliminară a jucătoarelor care vor evolua începând de pe 31 ianuarie la Melbourne în cele două turnee WTA 500, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Cele care se vor desfășura în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie, premergătoare Australian Open.
  • Australian Open 2021 va începe pe 8 februarie, iar Halep, 29 de ani, este a doua favorită a competiției, după australianca Asleigh Barty.

Nick Kyrgios l-a jignit public pe Novak Djokovic: „E un prost!” » Motivul atacului

VIDEO „Simona, te-ai plictisit?” » Surpriză: Halep a fost abordată de pe un acoperiș la Adelaide. Ce a răspuns

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Ianuarie 2021, 11:18

Sa fim seriosi, pozele se gasesc pe booking sau alte site-uri asemenea, deci la ce ar ajuta? Cei ce au protestat au facut-o tocmai pentru ca stiau ce conditii sunt la Adelaide, comparativ cu cele de la Melbourne. Nu e clar?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close