SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Cine stă în calea unei donații record pentru victimele incendiilor din Australia » Zverev a promis 2,5 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 12:28

Neamțul Alexander Zverev (7 ATP) l-a învins pe Fernando Verdasco (51 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. Acolo îl va înfrunta pe rusul Andrey Rublev (16 ATP).  

Zverev s-a calificat în optimile de finală fără să cedeze vreun set, iar ceea ce părea o declarație de complezență, se poate transforma în cea mai mare donație pentru victimele incendiilor din Australia. 

„Dacă voi câștiga Australian Open, voi fi cel mai fericit om din lume. Trofeul este suficient pentru mine. Premiul, 4 milioane de dolari australieni (n.r. - aproximativ 2,5 milioane de euro), va fi mult mai util în mâinile lor. Părinții m-au învățat să am grijă în primul rând de lucrurile pe care le iubesc și de oamenii care au nevoie”, a declarat Zverev într-o conferință de presă. 

Cum ar putea arăta traseul lui Zverev spre trofeu

  • Optimi: Rublev
  • Sferturi: Wawrinka/Medvedev
  • Semifinale: Nadal
  • Finală: Djokovic/Federer

Vezi și:

VIDEO S-a trișat în meciul maraton dintre Federer și Millman? Fostul antrenor al Mariei Sharapova: „E regulamentar să facă asta în tenis?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  25 Ianuarie 2020, 15:46

Pe asta nu l mai judecati si injurati ca doneaza? A nu, ca nu i roman si nu puteti sa i reprosati ca nu salveaza vreun club sau nu repara soselele. Pana mea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează