SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Mihaela Buzărnescu vine cu o veste excelentă la revenirea în țară după Australian Open: „Sunt foarte mulțumită”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 12:07

AUSTRALIAN OPEN // Mihaela Buzărnescu (26 WTA, 30 de ani) a fost eliminată în primul tur la Australian Open,  pierzând în fața lui Venus Williams (38 WTA, 38 de ani) un meci extrem de disputat, scor 7-6 (3), 6-7 (3), 2-6.

La revenirea în țară, Buzărnescu, jucătoare care acum 8 înfrângeri consecutive în circuit, s-a declarat mulțumită de nivelul etalat la Melbourne:

„La Australian Open am reușit să mă mișc foarte bine, așa cum reușeam și anul trecut, așa că sunt foarte mulțumită”, a spus Buzărnescu pe aeroport. 

Ulterior, Mihaela Buzărnescu a vorbit și despre duelul Cehia - România din Fed Cup, care va avea loc la începutul lunii februarie, în deplasare. 

„Toți așteaptă rezultate foarte bune în meciul cu Cehiadin Fed Cup, însă Pliskova și Kvitova sunt într-o formă foarte bună. Sperăm să obținem un rezultat bun. Trebuie să ne adapătăm, chiar dacă jucăm în deplasare”. 

Vezi și: Simona Halep a revenit în țară după Australian Open: „A fost cel mai greu tablou de până acum” » Ce spune despre noul antrenor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  24 Ianuarie 2019, 23:05

Mihaela e prea optimista. Vom pierde cu 3-0 meciul cu Cehia. Sa fim seriosi sau ea nu s-a uitat la TV.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  23 Ianuarie 2019, 19:18

Sansele in meciul cu Cehia sunt mai mult teoretice, e greu sa le bati la ele acasa in forma in care se prezinta acum. Au si la dublu jucatoare formidabile, doua cupluri specialiste de dublu foarte bune, noi trebuie sa improvizam, ca de obicei. Oricum ele sunt favorite in toate meciurile chiar si in cele cu Halep si in clasamentul WTA au depasit-o deja amandoua. Doar sa nu joace Kvitová si K. Pliskova, am avea o sansa, altfel prevad ca pierdem la zero cum se spune ! Cum sa bati semifinalistele si finalistele de la A. Open, chiar pe teren propriu ?! Decat sa nu joace !

vladutz13
vladutz13  •  23 Ianuarie 2019, 14:10

Nu stiu daca avem 10% sanse in Fed Cup, poate doar sa vina alea relaxate. Singurele sperante sunt legate de Simona sa isi castige amandoua meciurile pt ca nu vad pe Buzarnescu sau Begu sa le bata. Si chiar si-asa... nu stiu daca avem dublul suficient de bun.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close