SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Nick Kyrgios acuză după ultimul meci de la Australian Open: „Ne-au amenințat că ne vor bate la vestiare”

Nick Kyrgios
Foto: Imago
Nick Kyrgios Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 11:40 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 12:47

Nick Kyrgios (26 de ani, 115 ATP) a acuzat un incident petrecut la finalul meciului de dublu, câștigat alături de conaționalul Thanasi Kokkinakis, scor 7-6(8), 6-3, împotriva favoriților competiției, Mate Pavic și Nikola Mektic.

După ce a produs surpriza și i-a eliminat pe campionii olimpici în exercițiu încă din turul 2 al Australian Open, Kyrgios a lansat o acuzație foarte gravă la adresa antrenorilor lui Pavic și Mektic.

Într-o postare pe Twitter, australianul dezvăluie că cei doi i-au fi amenințat atât pe el, cât și pe Kokkinakis, că îi vor bate la vestiare.

„Vă anunț că după meciul de ieri(n.r. - vineri),de la dublu, antrenorul și preparatorul fizic al adversarilor noștri ne-au amenințat că ne vor bate la vestiare. Tenisul este un sport atât de delicat… Asta doar pentru că m-am mișcat și i-am lovit cu o minge de tenis”, a fost mesajul lui Kyrgios.

Pentru Kyrios și Kokkinakis urmează meciul împotriva cuplului Ariel Behar / Gonzalo Escobar, programat duminică dimineață.

Kyrgios a fost eliminat la simplu

Favoritul publicului a pierdut în turul II al competiției în fața lui Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP).

Rusul s-a impus la capătul a trei ore de joc, scor 7-6 (1), 6-4, 4-6, 6-2, într-un meci în care a avut și propriile clinciuri cu spectatorii australieni. Pe durata partidei, aceștia l-au huiduit pe Medvedev și, așa cum era de așteptat, l-au încurajat zgomotos pe Kyrgios. La final, în timp ce îi acorda un interviu fostului mare jucător Jim Courier, Daniil a răbufnit.

„Îmi pare rău, nu te pot auzi! Vă rog, nu îl pot auzi. Arătaţi puţin respect pentru Jim Courier, a câştigat turneul acesta! Să îl lăsăm să vorbească! Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier!”, a spus Medvedev.

Citește alte știri din tenis:

Alize Cornet, laude pentru Simona Halep înaintea meciului direct: „S-a întors la nivelul ei cel mai bun”

Simona Halep, dezvăluiri despre relația cu Darren Cahill, fostul ei antrenor: „Vorbesc zilnic cu el” » Ce spune despre colaborarea australianului cu Amanda Anisimova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
brujo
brujo  •  22 Ianuarie 2022, 14:42
Postat de ge0x pe 22 Ianuarie 2022, 14:33

***

da, ge0x ... :))))))))))

ge0x
ge0x  •  22 Ianuarie 2022, 14:33
Postat de brujo pe 22 Ianuarie 2022, 13:11

Nici nu stii sa ii scrii numele lui DJOKOVIC, dar esti de partea lui. Ce patetic esti, amice ... :)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brujo
brujo  •  22 Ianuarie 2022, 13:11
Postat de Ion Popescu pe 22 Ianuarie 2022, 12:17

O comportare foarte urata din partea publicului australian. Cine sunt australienii de astazi ? Urmasii celor ____ de acum cateva secole. Greseli pe banda rulanta din partea organizatorilor AO, Federatiei de tenis si a oficialitatilor in cazul Djocovic.

Nici nu stii sa ii scrii numele lui DJOKOVIC, dar esti de partea lui. Ce patetic esti, amice ... :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează