SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Surpriză la Australian Open: specialiștii Game Insight au desemnat favorita la câștigarea turneului

Simona Halep, Karolina Pliskova și cele mai bune jucătoare ale lumii sunt gata de Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep, Karolina Pliskova și cele mai bune jucătoare ale lumii sunt gata de Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 15:23

Deși este liderul WTA și favorită numărul 1 pe tabloul turneului, Simona Halep nu este considerată de specialiști printre jucătoarele cu cele mai mari șanse la câștigarea Australian Open 2019, turneu care începe duminică noaptea.

  • Simona Halep - Kaia Kanepi se joacă marți, ora 10:00 (ora României), în direct la Eurosport și liveTEXT+VIDEO pe GSP.ro.  

Specialiștii de la Game Insight Group, format din Federația de Tenis din Australia și Universitatea din Victoria, au calculat cine este favorită la câștigarea Australian Open, pe baza unui algoritm.

Concluzia a fost una surprinzătoare. Karolina Pliskova, locul 7 WTA, a ieșit în top, cu 13% șanse de a câștiga turneul. Cehoaica este urmată de Elina Svitolina (6 WTA) cu 11%, de Angelique Kerber (2 WTA) cu 7%, și Caroline Wozniacki (3 WTA) cu 4%.

Simona Halep poate juca împotriva Karolinei Pliskova în sferturile turneului de la Australian Open.

australian open 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN

Pe tabloul turneului, Simona Halep este cotată drept principala favorită  la Australian Open, iar la pariuri bookmakerii îi dau șansa a șasea. Jucătoarea noastră, care anul trecut a jucat finala, va avea parte de adversare dificile.

TRASEU VIRTUAL SIMONA HALEP:

Tur 1:  Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams / Mihaela Buzărnescu
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniack

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
tataika
tataika  •  13 Ianuarie 2019, 06:34

Stimati "jurnalisti", ce legatura are cu imaginea din Singapore cu articolul despre Australian Open?

adi67
adi67  •  12 Ianuarie 2019, 23:46
Postat de valyomanyd pe 12 Ianuarie 2019, 19:16

Pliskova are in acest moment4.750 pct, cand incepe AO i se scad 430 (a ajuns anul trecut in sferturi fiind eliminata de Simona :)) P.s Toate jucatoarele o sa aibe cu 10 pct mai mult, nu stiu exact de ce, probabil bonus de participare :))) De exemplu Kerber trebuia sa aibe 4725 dar o sa fie 4735 ....:))

Pleaca cu 4760 OK Ai dreptate Dar castiga turneul Ori ea , ori Kerber Vorbim la final ...l

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2019, 19:42

Si cand colo,finala va fi intre Kvitova si Kiki Bertens!Pliskova-ca de obicei in GS-uri-va iesi din sferturi!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close