SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Imagini TULBURĂTOARE în vestiar! S-a prăbușit și a început să plângă la câteva momente după meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 22:27

Petra Martic (32 WTA) a fost eliminată de Sloane Stephens (5 WTA), scor 6-7, 6-7, în turul secund de la Australian Open.

Croata în vârstă de 28  de ani a izbuncnit în plâns în drumul spre vestiar. Petra nu a reușit să ajungă la destinație, aruncându-și ghiozdanul și prăbușindu-se lângă cel mai apropiat zid, sub privirile compătimitoare ale unor persoane din staff-ul turneului de la Melbourne.

Martic a fost aproape să producă una dintre marile surprize ale turneului. A condus cu break în ambele seturi, 4-2 în primul act și 3-1 în al doilea, însă de fiecare dată Sloane a revenit și s-a impus la tie-break. Croata a realizat șansa uriașă pe care a ratat-o și nu și-a putut ascunde emoțiile.

Vezi și: 

 AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova vrea schimbarea URGENTĂ a regulamentului: „Aștepți doar să pui capăt meciului și să mergi la somn”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cneius
cneius  •  22 Ianuarie 2019, 20:18

"aruncându-și ghiozdanul" ???

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Ianuarie 2019, 07:20
Postat de hells_angels_buc pe 19 Ianuarie 2019, 02:19

Tu esti prostul ala care spunea ca bancile din romania dau dobanda 10% ??? hahahaha , se vede ca ai bani =))))))))))))))

*** . Probabil se referea la Moldova!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  19 Ianuarie 2019, 03:24
Postat de star_bucharest pe 19 Ianuarie 2019, 01:22

***

Mizeria asta. De ce nu baneaza careva?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează