SPORTURI  »  TENIS  »  

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni și o provoacă pe Simona Halep: „Mingea e în terenul tău!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 18:17

Ion Țiriac, președintele Federației Române de tenis, a donat 100.000 de dolari australieni, aproximativ 69.000 de dolari americani, pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetație din Australia.  

Ion Țiriac a lansat și o campanie de strângere de fonduri, prin intermediul unui clip postat pe rețelele de socializare. Președintele FRT i-a provocat și pe Simona Halep, Horia Tecău și ceilalți sportivi români importanți.  

Ion Țiriac: „Australia are nevoie de ajutor!”

„Australia trece prin cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci de ani. Focul continuă, iar Australia are nevoie de ajutorul nostru. Fundația Țiriac a donat astăzi încă 100 000 de dolari australieni Fundatiei Austalian Tennis Open, care o să folosească acești bani pentruajutorarea victimelor, in special a copiilor afectati. Australia are nevoie de ajutor, hai să fim o inimă cu ea. Simona Halep, mingea e în terenul tău!”, a declarat Țiriac. 

Vezi și: 

VIDEO Nick Kyrgios a lovit din nou! L-a imitat pe Rafael Nadal și și-a provocat adversarul să facă același lucru: „Eu nu port chiloți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
138672209828437
Gelu Oanca  •  24 Ianuarie 2020, 12:26

Si DINAMO este decimata, de ce nu strange fonduri si pentru Dinamo, doar este mare Dinamovist.

103798407052226
 •  24 Ianuarie 2020, 12:03

imaginea conteaza,nu caracterul ! la noi e vorba aia:"cine-a pus patinuarul in drum,ala nu a fost om nebun,ci informat !" asta a facut pt romnia ,a cumparat terenurile de langa aeroport(pt ca candva trebuia sa se extinda) si a pus patinuarul in drum,ca doar se stia de euro 2020,inca din 2014,cand a rasarit si talpan !

parpalache
parpalache  •  24 Ianuarie 2020, 10:36
Postat de cpt.ahab pe 24 Ianuarie 2020, 09:19

Eu nu înțeleg un lucru: cum o poate avea nevoie de donațiile unor particulari o țară ca Australia?! Una cu un nivel de trai foarte ridicat? Nu e nici Somalia, nici Togo, nici... România. Australia nu are Guvern? Nu are fond de rezervă? Nu primește ajutor la nivel de stat? Și atunci? Chestia asta cu donațiile nu-i publicitate ieftină?! Să fim serioși! În România sunt foarte mulți oameni care contribuie prin donații frecvente la îmbunătățirea vieții semenilor lor. Și nu-i știe nimeni. Pentru că nu-și doresc asta, creștini adevărați fiind. Chiar și Gigi, pe lângă cele știute, are foarte multe făcute în taină.

Nene rahatel cu prune!Australia si australienii,au bani sa-i intoarca cu lopata!Gandeste-te ca douazeci de milioane,stapanesc un intreg continent de sapte milioane!Ca sa nu le manance cainii dingo cateva oi-din cele vreo...cincisute de milioane-nu s-au uitat la bani si au facut un gard de-a curmezisul continentului,lung de... cinci mii de km!Ca sa nu le manance iepurii iarba pentru oi,au adus din Franta un virus si i-au exterminat!Chestia cu ajutoarele internationale, cred ca e mai mult propaganda unor organizatii de protectia mediului!Dar in mod ciudat nu a iesit atata zarva, cand olandezii au distrus padurea de pe...patruzeci de milioane de ha-adica patrusute de mii de km.patrati si animalele care traiau in ea-ca sa planteze palmieri de ulei-in insula Kalimantan,din Indonezia!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează