SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO Cine e Beatrice, sora geamănă fotomodel a faimoasei Eugenie Bouchard: „E ca o străină pentru mine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 12:00 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 21:47

Beatrice este sora geamănă a lui Eugenie Bouchard, mai mare cu 6 minute decât semifinalista de la Wimbledon 2016. Beatrice este un renumit model, având peste 350.000 de urmăritori pe Instagram.

  • Beatrice și Eugenie au crescut separat, de la vârsta de 10 ani, de când părinții celor două surori s-au despărțit;
  • Beatrice, alături de Charlotte și Will, ceilalți frați, a rămas cu tatăl, Michael, în timp ce Eugenie a rămas în grija mamei, Julie. 

Întrebată de presă dacă mai țin legătura, Beatrice a spus clar: „E amuzant, cunosc oameni care vând la supermarket mai bine decât o cunosc pe ea. Situația din familia noastră a creat o tensiune enormă. În special între mine, Charlotte, Will și mama, precum și între Eugenie și tatăl nostru. Când a jucat finala de la Wimbledon, mi-a spus să vin să o văd, dar că trebuie să îmi cumpăr bilet”. 

+19 FOTO

„E evident că nu suntem o familie simplă și fericită”, a concluzionat Beatrice Bouchard, despre care s-a speculat în urmă cu ceva timp că ar fi într-o relație cu australianul Nick Kyrgios. 

Eugenie Bouchard, 26 de ani, a ajuns până pe locul 4 WTA, dar este într-o cădere liberă în carieră. Canadianca nu a reușit să se califice la Australian Open, turneul de Grand Slam ce abia a început. 

+19 FOTO

Citește și:

Ion Țiriac l-a enervat și pe antrenorul Serenei Williams: „A demonstrat lumii acest lucru!”

Sorana Cîrstea a plecat spre Australian Open și a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează