SPORTURI  »  TENIS  »  DEMISIE ILIE NĂSTASE

Belu: "Încă nu am semnat demisia!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Octavian Belu, a declarat marţi că încă nu a semnat demisia lui Ilie Năstase din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în speranţa că acesta se va răzgândi.

"Eu nu pot decât să înregistrez demisia lui Năstase. Încă nu am semnat-o, sper ca Ilie să se mai gândească. Dar se pare că s-au întâmplat nişte lucruri care i-au anulat speranţele în tenisul românesc. Nu este foarte confortabil pentru el ceea ce s-a întâmplat. Decizia Tribunalului Timişoara trimite cu cinci ani în urmă proiectul lui Năstase în privinţa academiei de tenis pe care vroia să o construiască", a spus Belu la Realitatea TV.

Preşedintele FRT, Ilie Năstase, şi-a prezentat marţi demisia deoarece este dezamăgit de modul în care justiţia din România a gestionat procesul cu clubul Voinţa, în privinţa terenului pe care dorea să contruiască o academie de tenis, dar şi din cauza acuzelor privind felul în care au fost cheltuiţi banii la organizarea meciului de Cupa Davis cu Franţa. Tribunalul Timişoara a admis atât apelul ANS, cât şi cel al clubului Voinţa, şi a decis rejudecarea procesului în care ANS cere evacuarea clubului de pe locul pe care Ilie Năstase îl obţinuse prin mai multe hotărâri de guvern.
Sursa: NewsIn

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează