SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

BIANCA ANDREESCU - ANGELIQUE KERBER // Bianca Andreescu, felicitări de la primul ministru al Canadei » Jucătoarea a răspuns prompt: „E o onoare să joc pentru această țară minunată”

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 12:23

Bianca Andreescu, 18 ani, a câștigat duminică seară turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce s-a impus în fața lui Angelique Kerber, scor  6-4, 3-6, 6-4 (Detalii AICI). 

După victoria de la Indian Wells, Bianca Andreescu a primit felicitări de la Justin Trudeau, primul ministru al Canadei, a felicitat-o pe jucătoarea de 18 ani. „De la wild card la campioană la Indian Wells. Bianca Andreescu a făcut istorie! Felicitări, Bianca Andreescu”, a scris Trudeau pe Twitter.

Andreescu a replicat imediat: „Mulțumesc foarte mult. Este o onoare să joc pentru această țară minunată”.

Născută în Canada, din părinţi români, Bianca a început tenisul în România. Alături de familia sa, a părăsit ţara la vârsta de zece ani, stabilindu-se definitiv în Ontario.

24este locul în clasamentul WTA pe care a urcat Bianca Andreescu după victoria de la Indian Wells

Vezi și:

VIDEO Moment superb la festivitatea de premiere » Andreescu, mesaj special pentru fanii din România: „Vă iubesc mult, mulțumesc că sunteți alături de mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
1778415195514815
Bogdan Stanculescu  •  18 Martie 2019, 18:40

Ce legătură e între patriotism și admirația unei performanțe ?... Bianca a luat opțiunea corectă și acum este canadiancă... Bravo ei. Oricum, a dat o lecție de atitudine, inclusiv pentru Simona... Cine nu acceptă asta, are probleme de obiectivitate. Bravo Bianca, indiferent pentru cine joci !

ticbis
ticbis  •  18 Martie 2019, 15:48
Postat de taunul. pe 18 Martie 2019, 15:34

Se pare ca ai dreptate. Imi cer scuze. Multumesc de informatie.

E ok; nu-i nevoie de scuze, se mai intampla (chiar si mie). Importanta e informatia exacta. Respect pentru intelegere.

taunul.
taunul.  •  18 Martie 2019, 15:34
Postat de ticbis pe 18 Martie 2019, 15:10

Bianca Andreescu s-a nascut in Canada; apoi, pana la varsta de 10 ani, a trait in Romania, unde a inceput si tenisul si a invatat limba romana. Bunicii ei traiesc si locuiesc in comuna Vaideeni, jud. Valcea.

Se pare ca ai dreptate. Imi cer scuze. Multumesc de informatie.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează