SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Bianca Andreescu, anunț de ultimă oră: „NU particip la Australian Open” + Mărturisire despre bunica din România: „A fost săptămâni întregi la ATI și asta m-a dat peste cap”

Bianca Andreescu, 21 de ani, a anunțat că nu va participa la Australian Open 2022
Bianca Andreescu, 21 de ani, a anunțat că nu va participa la Australian Open 2022

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 20:21 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 20:43

Canadianca Bianca Andreescu, 21 de ani, a anunțat că nu va participa la Australian Open 2022, fiindcă încearcă să se recupere „fizic și psihic” după un sezon foarte greu, în care problemele de sănătate ale bunicii din România i-au afectat serios evoluțiile. 

  • Ambii părinți ai Biancăi Andreescu sunt din România, iar bunica jucătoarei clasate pe locul 7 WTA are 86 de ani. 

Bianca Andreescu: „A fost un sezon în care suferința din jurul meu m-a afectat”

„După cum știți, ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru mine din mai multe motive. Anul acesta a fost în mod special dificil, fiindcă am petrecut multe săptămâni în izolare, care m-au afectat enorm - atât mental, cât și psihic. În plus, bunica mea a stat mai multe săptămâni la ATI din cauza infecției cu COVID, ceea ce m-a afectat foarte mult.

În multe zile, nu îmi veneam în fire, mai ales când mă antrenam și/sau jucam în meciuri oficiale. Aveam senzația că am întreaga lume pe umeri. Nu mă putea detașa de ce se întâmpla în afara terenului. Simțeam suferința colectivă și zbuciumul din jur, iar asta mă afecta.

Vreau să îmi acord mai mult timp să-mi revin, să mă refac și să cresc din experiența asta (oricât de clișeu sună). Vreau să continui cu munca caritabilă, să ofer lucruri celorlați și să lucrez la mine însumi, fiindcă știu că dacă fac toate acestea, mă voi întoarce și mai puternică.

Deci nu voi începe sezonul în Australia, îmi voi lua timp suplimentar să reflectez, să mă antrenez și să fiu gata pentru sezonul 2022”, a scris Bianca Andreescu, campioană la US Open 2019, pe rețelele de socializare. 

Mesajul lung, scris din inimă de Simona Halep la miezul nopții: dezvăluie o dramă în familie și momentele grele din 2021
MESAJ
Mesajul lung, scris din inimă de Simona Halep la miezul nopții: dezvăluie o dramă în familie și momentele grele din 2021

Bianca Andreescu are origini românești

  • Nicu, tatăl Biancăi, este inginer la Matcor Automotive Inc, acesta păstrându-și meseria pe care o avea și în România.
  • „Am ajuns în Canada cu două valize, iar asta a fost tot. Am avut o impresie bună încă de când am sosit aici, venind dintr-o fostă țară comunistă. Am vrut să venim în Canada și să începem o viață nouă”, spunea Nicu Andreescu într-un interviu pentru Globe and Mail.
  • În 1995, părinții Biancăi au plecat de la Pitești în Canada. Bianca s-a născut în Mississauga, a revenit ulterior în România, dar s-a stabilit definitiv apoi pe continentul american. În România, mama Biancăi lucra într-o bancă, iar tatăl era inginer.

Citește și: 

Răducanu, Halep și Andreescu, campioane cu ascensiuni diferite » Cum au ajuns în vârful tenisului: doar canadianca și britanica au avut sprijinul federației

Bianca Andreescu, mesaj în română pe Instagram: „Te iubesc cu tot sufletul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
205995531704488
Cristi Mascan  •  07 Decembrie 2021, 19:51

Locul 7 WTA:)))

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  07 Decembrie 2021, 08:59
Postat de Dan Petnaise pe 06 Decembrie 2021, 21:29

Pe Simona o criticați și pe astea le lăudați.

Și?

dobrin
dobrin  •  06 Decembrie 2021, 21:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează