SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Bianca e peste Simona Halep la toate capitolele » Câți bani a câștigat canadianca după US Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 09:23

Bianca Andreescu a câștigat US Open în fața Serenei Williams (8 WTA, 37 de ani), scor 6-3, 7-5, și-a adjudecat primul Grand Slam din carieră și a depășit-o în clasamentul WTA pe Simona Halep. 

Pentru performanța de ieri, tânăra în vârstă de 19 ani a încasat un cec în valoare de 3.850.000 de dolari, reușind să ajungă în acest an la câștiguri de peste 6 milioane de dolari!

A depășit-o și la capitolul încasări pe Simona Halep. Românca a luat în acest an din tenis sub 5 milioane și jumătate de dolari.

„Nu pot să le mulțumesc suficient părinților mei pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. A fost o călătorie lungă, poate că nu atât de lungă, am doar 19 ani, dar nu a fost ușor. Le mulțumesc și hai să continuăm!", a spus Bianca. 

Începând de luni, Bianca Andreescu va ocupa locul 5 în clasamentul WTA, în timp ce Simona Halep va cădea de pe 4 până pe poziția a șasea. 

+21 FOTO

Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5

Citește și:

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Simona Halep, mesaj de suflet pentru Andreescu: „România e foarte mândră de tine, Bianca!”

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca i-a cucerit pe americani cu declarațiile despre Serena: „E minunat să fiu alături de o legendă a tenisului. Știu că voiați să câștige ea, îmi pare rău!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
267890
267890  •  09 Septembrie 2019, 20:52

Vai, nu mi putem de grija lui Halep! Sa se duca pana pe locul 100, si acolo sa urle cat o vrea, ca acolo ii e locul.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  08 Septembrie 2019, 22:21

Stil „romanesc”, fitile peste tot, de parca nu mai putem trai daca nu ne ciorovaim! Acest „stil” de ziaristica este la indemana prostilor si foarte usor de practicat atunci cand mintea si talentul sunt in opozitie cu oportunismul si slugarnicia! Felicitari pentru „articol”!

orlick
orlick  •  08 Septembrie 2019, 12:52

Să vedem dacă va avea constanta Simonei, puterea de a rămâne sus. In ultimii ani, au fost multe care au depasit-o pe moment, dar acum sunt mult în spate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează