SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca a sărbătorit triumful de la US Open ca Nadal + Mama ei a atras toate privirile în lojă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 09:27

Bianca Andreescu, 19 ani, jucătoarea canadiană cu origini românești, a devenit prima jucătoare canadiană din istorie care se impune într-un turneu de Mare Șlem. 

Aceasta a învins-o în finala de la US Open pe Serena Williams, 37 de ani, 8 WTA, scor 6-3, 7-5.

Bucuria de la finalul partidei a fost nemărginită pentru Andreescu, ale cărei emoții au fost greu de stăvilit. După ce s-a îmbrățișat cu Serena la fileu, Bianca s-a urcat în loja părinților săi, sărbătorind victoria la fel ca Rafael Nadal în 2008, la Wimbledon.

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca a sărbătorit triumful de la US Open ca Nadal + Mama ei a atras toate privirile în lojă

Mai întâi, Andreescu a fost felicitată de Sylvain Bruneau, antrenorul ei, iar apoi s-a îmbrățiat cu părinții săi, Maria și Nicu, la rândul lor vizibil emoționați. 

Mama Biancăi a impresionat prin look-ul său, remarcat de mai multe site-uri din străinătate, ea fiind comparată în trecut cu mama Serenei, Oracene Price.

În 1995, părinții Biancăi au plecat de la Pitești în Canada. Bianca s-a născut în Mississauga, a revenit ulterior în România, dar s-a stabilit definitiv apoi pe continentul american. În România, mama Biancăi lucra într-o bancă, iar tatăl era inginer. 

+21 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep, mesaj de suflet pentru Andreescu: „România e foarte mândră de tine, Bianca!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Septembrie 2019, 12:20

Mda. Nu degeaba au comparat-o pe mumă-sa, la aspect, cu mama Serenei! Ce poate fi mai caraghios decât o româncă încercând să se facă frumoasă?! Mergi la nunți și te crucești!

danvaideeni
danvaideeni  •  08 Septembrie 2019, 11:22
Postat de Eugen Pan pe 08 Septembrie 2019, 11:10

ea nu simte ca este romanca.

E suficient ca simtim macar unii dintre noi!!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  08 Septembrie 2019, 11:22
Postat de George Cătălin Mereț pe 08 Septembrie 2019, 10:58

Terminati cu chestia ca e romanca. Ea nu simte asta!

Numai cine n-a trait in Canada poate spune asta, acolo toata lumea isi recunoastre originea etnica, legaturile sunt aproape tot timpul in cadrul comunitatii etnice din care face parte chiar daca toti au cetatenie canadiana. Doar cei cu origini engleze se considera canadieni. Totusi, Canada are un merit imens in ascensiunea Biancai. De fapt federatia romana de tenis n-are niciun merit nici in ascensiunea Simonei sau a celorlalte jucatoare de tenis. Romania nu e in stare sa aiba o arena decenta de tenis. Amatorii de sport din Romania pot sa se bucure de performantele fetelor. Daca insa un oficial din federatia de tenis sau din politica se baga ca musca in lapte, merita huiduit vezi cazurile in care Firea si Johanis s-au bagat in seama cu Simona. Ca valoare umana, aceste sportive sunt cu 10 clase deasupra oricarui politician din lume.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează