SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO+FOTO Serena, declarații măgulitoare: „Sunt atât de mândră de tine, Bianca! Mă bucur pentru tine cum m-aș bucura pentru sora mea, Venus!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 01:50

Bianca Andreescu (15 WTA, 19 ani) și-a adjudecat trofeul la US Open, după o finală  în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5. De luni, canadianca va urca pe locul 4 WTA, depășind-o pe Simona Halep, care va coborî pe 6.

Americanca a făcut declarații superbe despre Andreescu, subliniind că este la fel de fericită pentru victoria Biancăi cum ar fi fost dacă ar fi câștigat Venus WIlliams.

(n.r. adresându-se spectatorilor care nu se mai opreau din aplaudat) Vă mulțumesc foarte mult! Înseamnă mult pentru mine. Ați fost minunați pe parcursul celor două săptămâni. Am luptat, încercând să rămân în joc pe cât mai mult posibil. Am fost mulțumită de reacția mea din setul secund. Bianca a jucat foarte bine și vreau să o felicit. Sunt mândră de tine! Speram să pot juca mai bine, dar mă bucur pentru ea. Sunt atât de mândră de tine, Bianca! Dacă era să mă bucur pentru cineva care câștigă acest turneu în afară de Venus, acea persoană ești tu!.

Mă simt onorată să fiu aici și că pot să concurez la acest nivel. Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă aflu aici. Echipa mea m-a susținut mereu, chiar dacă am avut fluctuații în carieră. Sper să vină și momente mai bune”, a spus Serena. 

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO+FOTO Serena, declarații măgulitoare: „Sunt atât de mândră de tine, Bianca! Mă bucur pentru tine cum m-aș bucura pentru sora mea, Venus!”

Citește și:

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // FOTO+VIDEO Bianca Andreescu reușește o victorie SENZAȚIONALĂ în fața Serenei Williams și câștigă US Open!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  08 Septembrie 2019, 17:58

Nu simt nici o umbra de perfidie pe chipul Serenei in aceasta imbratisare. Uneori simti ca te-a invins cel care merita. Si atunci esti fericit.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  08 Septembrie 2019, 09:37

Adevarul este unul:canadianca joaca mult mai convingator si mai bine ca Halep,si cred ca in viitor va sta in fata ei.La 19 ani face jocuri mult peste nivelul Simonei.Este viitoarea nr. 1-5 !Tinerele jucatoare:Vondrousova,Anisimova,Kenin,Swiatek,Bencic...etc. vor prelua stafeta de top teen si vor detrona fostele jucatoare de elita ca Kerber, Wozniacki, Halep, Serena,Sharapova.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  08 Septembrie 2019, 04:36

Cea mai frumoasa reactie pe care am vazut-o la o mare sportiva in urma unei infrangeri. Bravo Serena, bravo Bianca! Ca romani putem fi mandri de succesul canadiencei chiar daca ea nu reprezinta tara noastra. Cresterea ei valorica din ultimii doi ani este uimitoare si ne da sperante ca va fi una dintre fortele noii generatii in tenisul mondial.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează