SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS // VIDEO Andreescu, interviu în limba română la New York: „Am luat din România pasiunea mea pentru acest sport” + cum a descris-o pe Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 17:39

Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) dispută azi, de la ora 23:00, finala de la US Open contra Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA). Marea surpriză din 2019 s-a calificat în prima finală de Mare Șlem a carierei chiar la debutul la Flushing Meadows, iar azi speră să producă surpriza.

  • Finala Bianca Andreescu - Serena Williams e azi, de la ora 23:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct la Eurosport! 

În această săptămână, jucătoarea canadiană cu origini românești a acordat un interviu în limba română postului Romanian TV of New York, în care a vorbit despre parcursul său impresionant de la US Open, dar și despre plecarea familiei sale din România.

„Părinții mei sunt din România, dar au venit în Canada acum 20 de ani. Toată familia mea e însă în România și încerc în fiecare an să mă duc acolo să-i văd. Cred că ce am luat din România este pasiunea mea pentru acest sport! 

Dacă cineva îmi spunea acum un an că sunt în semifinale la US Open, nu cred că aș fi crezut. Am un antrenor foarte bun, o echipă excelentă, iar părinții mei m-au susținut pentru mult timp. Jocul meu a devenit mult mai bun”, a mărturisit Andreescu, la postul RTVNY. 

Andreescu: „Pe Simona Halep o admir cel mai mult” 

În timpul interviului, Bianca Andreescu a desemnat jucătorii și jucătoarele pe care le admiră cel mai mult: „Simona Halep este jucătoarea pe care o admir cel mai mult, dar mai e și Kim Clijsters. De la băieți îmi place Roger Federer, dar îmi plăcea și Juan Martin del Potro”. 

Vezi și: 

US OPEN // Simona Halep sau Bianca Andreescu? Tennis Magazine a oferit răspunsul: „Calități excelente, probabil cele mai bune din circuit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  08 Septembrie 2019, 12:19

Bianca Andreescu este cetățean canadian si cu asta basta...joaca pentru tara ei....si bravo ei....

mosvasile
mosvasile  •  08 Septembrie 2019, 09:43
Postat de adriann_ pe 07 Septembrie 2019, 23:06

Realitatea simpla e ca dpdv etnic Bianca e 100% romanca iar Halep 100% machidoanca. Restul sunt tehnicalitati care tin de organizarea actuala a tenisului. Daca maine Halep ar semna contract cu federatia din Albania toti adoratorii astia gen lapusneanu ar sfasia-o aici.

Bre,ai vazut sa se cante imnul tarii la vreun turneu de tenis?Nu nene,numai la Fed Cup si la Olimpiada!Adica la competitiile intre natiuni!Dar la turneele de tenis, joaca doar jucatorul Cutare sau jucatoarea Cutarica!Joaca doar pentru ei!

wishmaster
wishmaster  •  08 Septembrie 2019, 03:59
Postat de catalin.palcu pe 08 Septembrie 2019, 01:16

Si ce legatura are etnia cu nationalitatea si/sau cetatenia ? Sau si mai bine, ce legatura are cu tenisul ? Cand dadea goluri Boloni pt Romania nu te bucurai pt ca era/este de etnie maghiara ? Cand lua lipoveanul Patzaichin medalii peste medalii la Olimpiade si campionate mondiale si europene, iti statea in gat ca nu era etnic roman ??

nu te mai chinui să-i explici, e complet ***... dă-i ignore și lasă-l să se facă de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează