SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Boris Becker: "Mi-ar fi plăcut să joc şi la Londra la Turneul Campionilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Boris Becker, fostul lider mondial, a vorbit pentru site-ul atpworldtour.com despre experienţele pe care le-a trăit la Turneul Campionilor.

Boris Becker, fostul lider mondial, a vorbit pentru site-ul atpworldtour.com despre experienţele pe care le-a trăit la Turneul Campionilor.

"Prima dată am jucat la Madion Square Garden. A fost foarte frumos, pentru că în anii '80 era ultimul eveniment sportiv în sală. Apoi evenimentul s-a mutat în Germania unde este o sală impresionantă. Totuşi mi-aş fi dorit să joc şi la Londra", a declarat Boris Becker.

"Este unul dintre cele mai importante evenimente, mai ales pentru că joci împotriva celor mai buni, joci împotriva altor şapte jucători care au fost cam la acelaşi nivel cu al tău pe durata întregului an. Fiecare meci poate reprezenta o finală de Grand Slam, deci calitatea tenisului este mai ridicată aici decît în restul sezonului. Mereu mi-a plăcut acest turneu pentru că ai trei şanse să joci şi să obţii calificarea în semifinale", a adăugat Becker.

"Cu Pete Sampras cred că a fost cel mai bun meci de tenis pe care l-am jucat împotriva jucătorului care era lider mondial. Eram deja spre finalul cariereri. Am jucat aproape cinci ore la finalul cărora el a cîştigat, 6-3, 6-7, 6-7, 7-6, 6-4. Totuşi am fost mîndru că am luat parte la acel meci", a încheiat Boris Becker.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează