SPORTURI  »  TENIS  »  TROFEU

Bravo, Simona! » Halep a fost desemnată "Most improved player" în 2013! Le-a bătut pe Stephens şi pe Suarez Navarro

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 14:23

Simona Halep a devenit prima jucătoare română de la Virginia Ruzici în 1978 care s-a impus în categoria "Most improved player of the year".

Halep le-a învins pe Sloane Stephens şi pe Carla Suarez Navarro după voturile jurnaliştilor sportivi din întreaga lume.

Jucătoarea română a cîştigat 6 turnee în acest an, inclusiv Tournament of champions de la Sofia.

În această categorie s-au mai impus şi alte alte jucătoare importante precum Serena Williams, Maria Sharapova, Justine Henin, Martina Hingis, Monica Seles, Steffi Graf, Arantxa Sanchez-Vicario, Monica Seles sau Mary Pierce.

GSP.RO a anunţat de acum 3 săptămîni că Simona Halep are cele mai mari şanse să se impună în această categorie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
schwartz69
schwartz69  •  23 Noiembrie 2013, 08:59

Bravo Simona ! Ai grija insa sa n-o iei razna si spun asta pt ca deja ti-ai concediat antrenorul care te-a adus pana aici ! O fi bine, tu stii ?! Nu te imbata cu apa rece, continua sa muncesti, sa fii umila si mai ales ramai cu picioarele pe pamant ! Ar fi pacat s-o zbarcesti

eugenrc
eugenrc  •  22 Noiembrie 2013, 22:27

Ar fi trebuit sa mai puneti o rubrica la sondaj: - Poate castiga Simona in 2014 un turneu de Mare Şlem daca Serena va fi absenta ?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  22 Noiembrie 2013, 11:35

australianul este dificil, suprafata de joc f. rapida. Wimbledon cu iarba, imprevizibilitate.. roland garos sau us open par a fi cele mai accesibile, dupa parerea mea.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează