SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Calvarul se apropie de sfârșit » Patru nume grele din ATP au anunțat când revin pe teren

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 21:05

Afară din circuit de luni bune din cauza unor accidentări, patru nume grele din ATP și-au anunțat revenirea.

Contul de Twitter al Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, a transmis în cursul zilei de azi informația conform căreia Novak Djokovici, Andy Murray, Stan Wawrinka și Kei Nishikori se vor întoarce pe teren la Melbourne, la jumătatea lunii ianuarie a anului viitor. 

Ce probleme au cei patru:

Novak Djokovici: accidentare umărul drept
Andy Murray: accidentare șold
Stan Wawrinka: accidentare genunchis stâng
Kei Nishikori: accidentare încheietură mâna stângă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dudulici
dudulici  •  11 Octombrie 2017, 07:05

continuare...si poate fi batuta de oricine"!!!! Adica:"Frati chinezi si alti oameni galbeni cu ochii strambi,ca tot sunteti lesinati dupa pariuri si jocuri de noroc....liber la pariat,sansa sau nesansa voastra va astepata,Simona face meciurile cum ii zic eu"!!!! Si asta e in toate sporturile.A ajuns un circ,totul pentru niste sume uriase de bani. Deci marii campioni lipsesc nu ca sunt accidentati,ori sunt drogati,ori au facut exces in trucari de meciuri si li se cere insistent,cu tenta de ordin,sa stea cuminti o perioada,sa nu se prinda lumea,sau aia care mai sunt cinstiti,prin forurile platite gras sa-i prinda pe borfasi!!!

dudulici
dudulici  •  11 Octombrie 2017, 06:57

De la o vreme,e plin de accidentari dubioase in mai toate sporturile.S-a inceput cu Nadal,la tenis.Accidentat rau,lipsea cu lunile,genunchi operati si....surpriza...revenea si alerga de manca pamantul,castiga iar tot si...iar disparea...accidentat!!!Si tot asa.La fel faceau si surorile bronzate si multi altii,mai marunti.Cand nenorocitii aia de hackeri rusi au spart seiturile alora de la antidoping,a aparut si explicatia:astia se drogau la greu...legal! Si....liniste totala mai apoi,cica erau bolnavi si luau medicamente legal si...hai sa se schimbe subiectul ca nu aduce bani!!!! Au lucrat-o apoi pe toanta aia de Masha,ca nu mai castiga nimic si au vrut sa scape Nike si ceilalti sponsori sa-i mai plateasca caruta de bani cu care se procopsisera din contracte paguboase,semnate pe vremea cand "lungana" era in mana! Dar,pe la inceputul anului trecut,au zis aia de la anticoruptie ca sunt cu ochii pe vreo douazeci si ceva de jucatori care trantesc meciuri la pariuri!!!! Si cine credeti ca a sarit primul?!?! Nole!!!! Zbang!!! "Daca aveti dovezi,spuneti clar,nu amenintati in vant" a sarit el repede in presa.Cine se pricepe la tenis,adica a jucat si a privit mult si cu folos,vede imediat cand un jucator bun spre excelent,face circ pe teren si tranteste meciuri! De ce credeti ca il are Simona pe Tiriac langa ea? Mosul ala care,mai zilele trecute,dupa ce tocmai luase fata pozitia unu in lume,a declarat senin:" La ora actuala Simona poate bate pe oricine si poat

merace
merace  •  10 Octombrie 2017, 22:33

Care calvar? Al redactorilor de stiri din tenis obligati sa scrie si despre jucatori mai mici, deci sa se informeze in plus?! :D hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează