SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

UPDATE Când se joacă Simona Halep - Elena Rybakina în semifinale la Wimbledon 2022 » Ora de start + Cine transmite la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 17:24 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 19:00

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o categoric pe Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), scor 6-2, 6-4, după 63 de minute, și e în semifinalele Wimbledon 2022. Următorul meci e cu Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA), pentru un loc în finală. 

  • Meciul Halep - Rybakina a fost programat, joi, pe Terenul Central. Va începe după prima semifinală, cea dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, adică după 17:00, ora României.

Simona are un turneu de vis la Wimbledon, reușind a doua victorie rapidă, după ce în optimi trecuse în mai puțin de o oră de Paula Badosa, scor 6-1, 6-2.

Următorul duel pentru Simona Halep e în semifinale, unde o va întâlni pe kazaha Elena Rybakina. Aceasta din urmă s-a calificat în penultimul act după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Simona Halep e în semifinale la Wimbledon 2022! » Victorie-blitz, în două seturi, cu Amanda Anisimova
WIMBLEDON
Simona Halep e în semifinale la Wimbledon 2022! » Victorie-blitz, în două seturi, cu Amanda Anisimova

Simona Halep - Elena Rybakina se va juca joi în semifinalele Wimbledon

Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc joi, după ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 2.

31 de minutea durat primul set al meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Dacă va trece și de Ryabakina, Simona Halep va juca finala pentru trofeul de Mare Șlem. Ar fi a doilea trofeu pe iarba de la Wimbledon pentru româncă, în cazul în care câștigă turneul și al treilea turneu de Mare Șlem din palmaresul ei.

„Nimeni nu-i mai poate sta în cale!” » Omul care o vede pe Simona Halep favorită la câștigarea Wimbledon: „Poate merge până la capăt”
WIMBLEDON
„Nimeni nu-i mai poate sta în cale!” » Omul care o vede pe Simona Halep favorită la câștigarea Wimbledon: „Poate merge până la capăt”

Simona Halep, avantaj în meciurile directe cu Elena Rybakina

Simona Halep și Elena Rybakina s-au întâlnit de trei ori până acum. Prima lor întâlnire nu a fost prea fericită pentru jucătoarea noastră: Simona s-a retras în 2019, din turneul de la Wuhan, din meciul cu Rybakina din cauza unei accidentări suferite în primul set, când scorul era 5-4 pentru adversară.

63 de minutea durat întâlnirea dintre Halep și Anisimova, din „sferturile” Wimbledon

În schimb, celelalte două întâlniri au fost câștigate de Halep: în 2020 a învins-o la turneul din Dubai, scor 3-6, 6-3, 7-6, iar în 2021 a trecut de ea la US Open, scor 7-6, 4-6, 6-3. Ambele meciuri au fost intens disputate: primul a durat două ore și 29 de minute, iar al doilea două ore și 23 de minute.

Simona Halep în semifinale la Wimbledon: „Joc cel mai bun tenis al meu”

La finalul partidei de pe terenul central, Simona Halep a vorbit despre revenirea într-o semifinală de Grand Slam

Este ceva minunat să fiu din nou în semifinale! Sunt foarte emoționantă, pentru că înseamnă enorm pentru mine.

Am avut o adversară dificilă, care pe final a lovit foarte puternic, iar eu nu am știut ce să fac. Am crezut în mine și mi-am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. La 0-40, în ultimul game, mi-am spus că am nevoie de primul serviciu. În final, totul e bine când se termină cu bine.

Da, cu siguranță cel mai bun joc al meu. Am avut multe probleme în trecut, iar acum încerc să-mi recapăt încrederea. Acum stau foarte bine la acest capitol, iar publicul îmi dă multă energie. Le mulțumesc celor din tribună

- Simona Halep

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Darren Cahill a ajutat-o pe Amanda Anisimova, înaintea duelului cu Simona Halep din „sferturi” la Wimbledon

Bookmakerii au răsturnat cotele » Cine e acum favorită la câștigarea Wimbledon 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează