SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

Când se joacă Simona Halep - Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Simona Halep - Kirsten Flipkens este capul de afiș din turul 2 de la Wimbledon 2022, foto: Imago
Simona Halep - Kirsten Flipkens este capul de afiș din turul 2 de la Wimbledon 2022, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 09:25 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 12:53

Simona Halep - Kirsten Flipkens este capul de afiș pentru români în turul 2 de la Wimbledon 2022, judecând după prestația jucătoarei noastre din primul tur. Partida va începe după ora 18:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep, loc 18 WTA, va încerca să lege două evoluții bune la Wimbledon împotriva unei veterane din circuit, belgianca Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA). 

Halep e în turul 3 la Wimbledon! Finalurile de set au salvat-o pe Simona, neconvingătoare azi
WIMBLEDON 2022
Halep e în turul 3 la Wimbledon! Finalurile de set au salvat-o pe Simona, neconvingătoare azi

Când se joacă Simona Halep - Kirsten Flipkens la Wimbledon

Meciul va avea loc joi, de la o oră pe care organizatorii o vor publica în cursul zilei de astăzi. Partida va fi transmisă la TV de Eurosport. 

Simona Halep o conduce cu 5-0 la întâlniri directe pe Kristen Flipkens, o jucătoare care nu i-a pus mari probleme de-a lungul carierei. Totuși, ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la US Open 2016, în primul tur, când Simo a trecut scurt, scor 6-0, 6-2. De altfel, jucătoarea noastră nu a pierdut niciodată set împotriva lui Flipkens! 

Simona Halep a avut o prestație impecabilă în fața Karolinei Muchova. Totul a funcționat la parametri maximi, ceea ce i-a încurajat pe oamenii din echipa ei. 

Am avut emoții mari la revenire, dar sunt fericită. Am amintiri superbe de-aici, din 2019. Cu tot ce s-a întâmplat în lume, cu accidentările, a apărut o lipsă de încredere. Karolina e o adversară foarte tare, joacă minunat, așa că am avut ceva emoții înaintea acestui meci. Am avut mari bătăi de cap în ultimii ani, nu mi-a fost ușor. 

Îi mulțumesc antrenorului meu, Patrick, pentru că m-a ajutat să am din nou pasiune. Acum iubesc tenisul din nou, îmi place să fiu pe teren, îmi place să joc și îmi place să muncesc, ceea ce nu e foarte simplu.

- Simona Halep după victoria din primul tur de la Wimbledon

+7 FOTO

Simona Halep, după prima victorie la Wimbledon 2022: „Mă simt minunat aici!”

„Mă simt minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus Simona Halep, la interviul de după meci.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022: 

Simona Halep - Kirsten Flipkens, LIVE după 18:30 în turul 2 la Wimbledon 2022

Serena Williams a fost eliminată în primul tur la Wimbledon, după un set decisiv antologic + de ce a jucat cu un bandaj pe față

Prima mare surpriză de la Wimbledon » Semifinalistul de anul trecut, învins într-un super tie-break dramatic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
MariusN
MariusN  •  29 Iunie 2022, 20:26

Se simte bine.. Inca cateva zile, pana ce va da de una mai valorasa si va iesi.. O sa planga toti halepistii incorigibili.. Asta e. Urmatorul turneau, unde se va simti frt bine.. Si tot asa......

bunicu
bunicu  •  29 Iunie 2022, 14:24
Postat de valentindragobete pe 29 Iunie 2022, 11:25

Bunic prostanac, pentru că-i Halep și joacă si pe central, d-aia !

Valentin Dragobete cucul și strigă numele te pricepi la tenis precum baba la mitralieră

Braveheart.ro
Braveheart.ro  •  29 Iunie 2022, 13:24
Postat de bajescu pe 29 Iunie 2022, 10:06

“Simona Halep, locul 30 WTA”. Ati retrogradat-o de pe 18 pe 30?

Hai că au corectat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează