SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Caroline Wozniacki, dezvăluiri cutremurătoare despre boala sa: „Nici nu puteam să mă spăl pe dinți”

Caroline Wozniacki încearcă să revină pe primul loc în clasament în 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images
Caroline Wozniacki încearcă să revină pe primul loc în clasament în 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 17:16

Caroline Wozniacki, numărul 3 WTA, s-a confruntat în 2018 cu o problemă gravă, fiind diagnosticată cu artrită reumatoidă, o boală autoimună. Înaintea startului turneului de la Australian Open, daneza în vârstă de 28 de ani a vorbit despre boala sa. 

„Am avut o răceală mică, iar vocea mea era foarte joasă. Nu aveam de unde să știu că erau parte din simptome, simțeam durere în mâini, picioare și genunchi. Umerii și coatele erau și mai rau, nici nu puteam să mă spăl pe dinți, să-mi spăl părul, atât de rău îmi era.

Simptomele erau din ce în ce mai grave, știam că e ceva greșit și am hotărât să merg la doctor. Nu eram prea speriată pentru că știam ce ar putea fi. Dar diagnosticul m-a trezit. Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală. Viața se va schimba.

Dar nu o să mă opresc. Asta e situația acum și trebuie doar să găsesc o soluție pentru a putea să practic sportul de performanță și la nivel înalt ca până acum”, a mărturisit Caroline Wozniacki în cadurl unei conferințe de presă.

Caroline Wozniacki va juca în primul tur de la Australian Open împotriva lui Alison Van Utyvanck, 51 WTA.

Vezi și: SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN / Simona Halep, din nou cu Darren Cahill la Australian Open! Poza "scăpată" pe internet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  11 Ianuarie 2019, 21:18

Scrieti, bre, despre sport, nu despre bolile secrete ale sportivilor! Ati ajuns jurnal de cancan?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează