SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

CAROLINE WOZNIACKI - ELISE MERTENS » S-a terminat prima semifinală de la Australian Open! Știm pe cine întâlnește Simona Halep în finală

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 06:54

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat în finala de sâmbătă a turneului de la Australian Open. Daneza a trecut de belgianca Elise Mertens, locul 37 WTA, scor 6-3, 7-6 (2). Va juca împotriva Simonei Halep, sâmbătă, de la ora 10:00.

Experiența și valoarea danezei au fost evidente, Wozniacki fiind net superioară și impunându-se după o oră și 30 de minute.

Caroline a început excelent meciul. La 2-1, în primul set, a făcut singurul break al setului, suficient pentru a lua un avantaj decisiv. Mertens a încercat să revină, a forțat și a atacat, dar nu a avut succes.

Setul doi a început asemănător. La 2-2, Wozniacki a făcut break, dar la 5-4, când a servit pentru câștigarea meciului și-a pierdut serviciul. După ce a salvat două mingi de break, Wozniacki a trimis setul în tie-break. Daneza a jucat mai bine în tie-break, în timp ce Mertens a greșit foarte mult și nu i-a putut face față lui Wozniacki, care și-a asigurat calificarea în finală.

Caroline Wozniacki este singura amenințare pentru Halep în lupta pentru locul 1. Daneza poate deveni lider WTA dacă la Australian Open obține un rezultat mai bun decât Simona Halep.

Urmărește aici desfășurarea meciului Simona Halep - Angelique Kerber

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mariancito
mariancito  •  25 Ianuarie 2018, 20:24

Cand s-a terminat prima semifinala, nu se stia daca Simona va accede in finala. Zic si eu, nu sunt hater, vreau sa citesc articole de calitate! Hai Simona!!!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  25 Ianuarie 2018, 07:44
Postat de Robert Damian pe 25 Ianuarie 2018, 06:12

Jucatoarele mai bune pe partea de tablou a danezoaicei,au fost eliminate de altele!!Ea probabil merge in finala,Fara sa bata pe Nimeni!!!!!!!

Stai asa ca vin haterii pe tine

194362334230310
Robert Damian  •  25 Ianuarie 2018, 06:12

Jucatoarele mai bune pe partea de tablou a danezoaicei,au fost eliminate de altele!!Ea probabil merge in finala,Fara sa bata pe Nimeni!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează