SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

Câte căsnicii destrămate a adunat Ilie Năstase și cine e Alexandra, femeia alături de care a stat cel mai mult

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 08:48 / Actualizat joi, 04 martie 2021 09:30

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase din 2019, a depus la Judecătoria Hârșova actele pentru separarea de fostul lider ATP. La 74 de ani, acesta va închide încă un episod dintr-o viață personală plină și agitată. 

Primul număr unu mondial din istoria tenisului masculin adaugă încă un fragment tumultuos unei istorii personale deja extrem de bogate. Aflat în a cincea sa căsnicie, Năstase, 74 de ani, este acum foarte aproape și de al cincilea divorț. Ioana Simion, 44 de ani, a depus marți actele cerute pentru ruperea mariajului la Judecătoria din Hârșova, localitatea din județul Constanța unde cei s-au căsătorit pe 25 aprilie 2019. 

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe", a declarant Simion pentru tabloidul Click. „Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a adăugat ea. Pentru aceeași sursă, Ilie Năstase a avut o reacție laconică: „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren".

Ioana Simion a chemat poliția, după o altercație cu Ilie Năstase 

O relație începută în septembrie 2018 și presărată cu tot felul de secvențe controversate. Cea mai recentă s-a produs pe 8 ianuarie, când Ioana a mers la poliție, reclamând faptul că Năstase a agresat-o fizic. 

O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", declara ea atunci. Nu a depus însă plângere împotriva dublului campion de Grand Slam, motivând că „are condamnare, ar fi urât". Mariajul depășise un moment de cumpănă în luna iunie a anului trecut. Deși locuiau separat, în urma mai multor certuri, și Simion depusese actele de divorț, s-au căsătorit religios la Techirghiol, într-o ceremonie restrânsă, surprinzătoare. 

„Nu am făcut nimic special. Am plecat de la biserică și am mers la restaurant. A fost simplu și frumos, doar câteva persoane. Asta a fost ceea ce și-a dorit soția mea", declara Năstase la momentul respectiv. 

Celelalte soții ale lui Ilie Năstase

Dominique Grazia
Alexandra King
Amalia Teodosescu
Brigitte Sfăt
Ioana Simion
  1. Dominique Grazia. Năstase şi belgianca s-au căsătorit civil la Bruxelles pe 7 decembrie 1972, în anul în care românul cucerise titlul la US Open. După o săptămână, a urmat cununia religioasă la Bazoches-sur-le-Betz, un sătuc situat la sud de Paris. Primul copil al lui Ilie, Nathalie, s-a născut pe 12 martie 1975, la Paris. Divorţul s-a pronunţat în 1980. 
     
  2. Alexandra King. A doua căsătorie a avut loc la New York, în septembrie 1984, în a doua săptămână a turneului de la US Open. Năstase şi actriţa americană (foto) erau deja de 3 ani împreună. În 1987, l-au adoptat pe Nicholas, abia născut, copilul unei tinere de 13 ani din San Antonio care rămăsese însărcinată accidental. În 1990 au făcut acelaşi lucru cu micuţa Charlotte, adusă pe lume de o femeie din Miami care avea deja 6 copii. La mijlocul anilor '90 relația dintre soți s-a răcit, dar divorţul s-a produs abia în 2003. 
     
  3. Amalia Teodosescu. S-au cunoscut în 1996, la un concert, dar relaţia lor a început doi ani mai tîrziu. În 2003 li s-a născut primul copil, Alessia, iar pe 5 iunie 2004 s-au căsătorit, la Paris, în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea tenisului. În 2007 a venit pe lume şi a doua fetiţă, Emma, fiind faimoasă imaginea de la sosirea la Gala Laureus 2006, cu Amalia însărcinată și Ilie sărutându-i burta proeminentă. Cuplul Amalia-Ilie s-a destrămat în primele luni ale lui 2010, divorţul venind după 5 ani şi jumătate de căsnicie. Cei doi au abordat stilul occidental al comunicatului remis unei publicaţii. Au trimis o scrisoare semnată de amândoi ziarului Cancan, anunțând că se despart. 
     
  4. Brigitte Sfăt. Cei doi au început să iasă împreună în vara lui 2010, iar în iunie 2013 s-au căsătorit civil la Timișoara, orașul natal al lui Brigitte, doar în prezența prietenilor apropiați, între care s-au aflat Nadia Comăneci și Ion Țiriac. După ceremonie, mirii, între care exista o diferență de vârstă de 30 de ani, au sărbătorit la un local select din oraș. „Le doresc în primul rând fericire! Pe câtă durată, ei decid acest lucru. Și respect unul față de celălalt", le ura atunci Țiriac. Mariajul a fost însă unul agitat, cu tot felul de scandaluri și certuri mult mediatizate, și s-a încheiat cu divorțul din septembrie 2018.

Citește și: 

Ioana Simion a spus TOTUL despre divorțul de Ilie Năstase: „O femeie nu merită înjosită”

Ilie Năstase intervine în conflictul dintre Serena Williams și Ion Țiriac cu un derapaj sexist: „Asta cred! De-asta răspunde soțul ei”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  04 Martie 2021, 13:06

Bun articol. Ca pasionat de sport sunt mult mai interesat de amanunte din viata personala a marilor campioni, decat de elucubratiile lui MM. Desigur ca nu admir modul in care si-a condus Nastase viata personala, dar asta nu inseamna ca articolul in sine nu e interesant, documentat si echilibrat, fara judecati de valoare din partea jurnalistului. Gazeta ma mai si suprinde placut din cand in cand.

armion
armion  •  04 Martie 2021, 12:22

Un mârlan de când îl știu.

badeadorian
badeadorian  •  04 Martie 2021, 11:31
Postat de Alexandru Chis pe 04 Martie 2021, 09:56

Acest playboy al generatiei plumbuitului s-a distins prin nenumaratele picanterii ex-aqua-familiale. Oare acesta publicatie acre se vrea a fi una de sport isi deschide paginile unor abulice fantezii erotice ale acestui individ care nu stie decat sa vicieze atmosfera deja pestlentiala a alcovurilor nastasiene. Chiar nu mai poate aceasta socetate bolnava de "dorurile patimase" ale acesti intarziat fane de Dorobanti?

Este necesar sa-ti trimiti tastatura la scoala !!! Scrie putin cam prea alambicat si este certata cu unele litere .....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează