SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Cătălin Tolontan, după trofeul câștigat de Simona Halep: "Această victorie nu e exclusiv a ei. Sportul românesc are meritele lui"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 21:36

Redactorul șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, spune că și România are meritele ei în triumful senzațional al Simonei Halep de la Roland Garros, unde a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră.

"Ce facem noi cu ea? Nu știu dacă e neapărat a noastră. Poate fi și a noastră, dar n-am dobândit-o noi. Observăm că în continuare România reușește să performeze în sport la individual. La nivel de echipă am rămas foarte mult în urmă.

Noi, ca țară, suntem într-un moment foarte dificil. Nu mă refer la politică. Mulți semeni de-ai noștri pleacă în străinătate. Până la urmă unul de-ai noștri reușește să triumfe la un nivel internațional.

Cred că ar trebui să nu mergem în partea cealaltă și să spunem că această victorie e exclusiv a ei și nimeni din sportul românesc nu are merite. Sportul românesc are meritele lui. Orice jucător de tenis din lumea asta reprezintă sau nu țara lui. El e într-un circuit al performanței. Mergând la absurd putem spune și despre Federer că nu reprezintă Elveția pentru că n-a fost ajutat foarte mult de statul elvețian", a declarat  Cătălin Tolontan la TV Digi Sport.

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Rezumatul meciului:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
marcel1982
marcel1982  •  10 Iunie 2018, 17:33

Voi renulta la d-le pentru ca nu meriti! Tolontane nici tu nu ai meritul de a fi jurnalist, ***....altfel nu-mi explic cum iti permiti sa scrii un asemenea material......RUSINE RUSINE RUSINE Gazetei , ca are un astfel de redactor ......In nici o tara straina un jurnalist nu si-ar fi permis sa fie atat de nesimtit si nerecunoscator la adresa unui lider mondial in tenis......Dar aici in Ro foamea e mare de pubicitate si audienta si Tolontan e fomist mare .....***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thirteen
thirteen  •  10 Iunie 2018, 15:56

Sincer de ce nu retrage articolul si Tolontan sa uite ca a putut spune asemenea prostie....cred ca nu am mai vazut pana acum ca un articol sa aiba 100% comentarii de dezaprobare...asta da performanta Tolo.

854605894625108
Silviu Apostol  •  10 Iunie 2018, 14:12
Postat de xnread pe 10 Iunie 2018, 12:06

Într-adevăr domnule, totuși ea se identifică cu România, nu-i așa?:)

xnread : Domnule , confuzi "gresit" lucrurile ! Care e "meritul" Romaniei in cazul performantelor ei ? Conform ideilor "ciuce" , una-i una , alta-i alta !

Vezi toate comentariile (83)
Comentează