SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA TURNEUL CAMPIONILOR

Ce victorie! Tecău și Rojer cîștigă Turneul Campionilor, după o finală încinsă cu Mergea și Bopanna

Captură: Tennis TV
Captură: Tennis TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 18:45

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au impus astăzi în finala de la Turneul Campionilor în fața lui Florin Mergea și Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Mergea și Bopanna au pierdut și cel de-al patrulea meci direct dintre cele două echipe în acest an.

Horia și Jules au început perfect partida, reușind să obțină break-ul încă din primul game. Adversarii lor au avut șansa de a reveni în set la 2-3, însă nu și-au putut recupera break-ul. Actul secund a fost și el la discreția perechii româno-olandeze.

Pentru Tecău și Rojer acesta este cel de-al treilea trofeu al anului și cel de-al unsprezecelea împreună. Mai mult, cei doi au terminat anul pe locul 1 în clasamentul de dublu!

 

 

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (20)
onduku
onduku  •  22 Noiembrie 2015, 19:27
Postat de Vasile Faghiean pe 22 Noiembrie 2015, 19:26

Ma Florine ma, totdeauna ia-i batut pe fratii Bryan, si nu poti trece de Tecau?! ori cum meritati felicitari, ce bn ar fi sa continuati, si sa va urmeze si fetele

Pare si blocat mental impotriva acestora, dar adevarul este ca poate stilul ii este potrivnic. Rojer/Tecau n-au pierdut un set, cred ca s-au ales si cu un bonus urias.

onduku
onduku  •  22 Noiembrie 2015, 19:26
Postat de lapusneanul pe 22 Noiembrie 2015, 18:55

finala incinsa ? hahahahahaha...meci fara istoric....

Chiar si asa Mergea e al doilea, i-a invins pe fratii Bryan in ultimele dati chiar si aici la Londra. Bopanna/Mergea inca nu e la fel de bine sudat, e un cuplu nou care a reusit maximul. Daca nu exista Tecau peste, probabil ca era perechea castigatoare.

124021931267836
Vasile Faghiean  •  22 Noiembrie 2015, 19:26

Ma Florine ma, totdeauna ia-i batut pe fratii Bryan, si nu poti trece de Tecau?! ori cum meritati felicitari, ce bn ar fi sa continuati, si sa va urmeze si fetele

Vezi toate comentariile (20)
Comentează