SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Ce zi pentru România! Mihaela Buzărnescu o pulverizează pe Jelena Ostapenko și devine a 4-a româncă din optimile de la Doha » Prima reacție

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 21:00

Mihaela Buzărnescu (43 WTA) a reușit o victorie magnifică în turul II de la Doha, reușind să o învingă pe Jelena Ostapenko, deținătoarea titlului de la Roland Garros.

"Miki" s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-3, după un meci care a durat o oră și 6 minute.

Buzărnescu a etalat un joc foarte solid în primul set și a dus-o în pragul disperării pe Ostapenko, letona fiind aproape să izbucnească în lacrimi în timpul unei pauze. Românca a condus cu 5-0 și a închis în cele din urmă setul la 1.

Letona a dat semne de revenire în setul secund și a debutat cu break, ducând scorul la 0-2. Chiar și așa, Buzărnescu a revenit rapid la jocul din primul set, a recuperat break-ul și s-a menținut la conducerea partidei. "Miki" nu i-a mai dat nicio șansă Jelenei Ostapenko, câștigând în final cu 6-1, 6-3, după o oră și șase minute de joc.

Buzărnescu a reușit astfel prima sa victorie din carieră în fața unei jucătoare de TOP 10. 

În optimi, Mihaela va avea un nou meci complicat, urmând să o înfrunte pe nemțoaica Julia Goerges (10 WTA). Partida va avea loc joi, după ora 16.

"Știam că e o jucătoare foarte bună, dar mi-a ieșit jocul. Am început să câștig, apoi m-am accidentat, dar am avut aproape antrenorii, prietenii și familia. Conteză foarte mult asta.  Doar am jucat, n-am făcut nimic altceva. În mod normal nu prea-mi vine să cred că am urcat atâtea locuri, dar am luat fiecare meci în parte și asta a fost", a declarat Buzărnescu la interviul de după meci. 

  • În optimi se mai joacă: Simona Halep - Anastasija Sevastova, după ora 16, Sorana Cârstea - Garbiñe Muguruza, la ora 13, și Monica Niculescu - Caroline Wozniacki la ora 18.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
para.para
para.para  •  15 Februarie 2018, 12:07

Jelena Ostapenko nu e aia care i-a dat cu terenul in cap la RG fecesebistei aducatoare de rating acestei harti de impachetat guvizi?

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Februarie 2018, 23:57
Postat de Razvan Marcel pe 14 Februarie 2018, 22:49

Pana anul trecut nu am auzit de Miki ,dar imi place ce joaca cred ca serveste cel mai bn dintre cele 4 romance care sau calificat pana acum.Halep a avut probleme cu Ostapenko chiar a batut-o si in finala,iar Mihaela nu ia dat nici o sansa.

De Simona cand ai auzit ? :))))

indolentu
indolentu  •  14 Februarie 2018, 22:52
Postat de Razvan Marcel pe 14 Februarie 2018, 22:49

Pana anul trecut nu am auzit de Miki ,dar imi place ce joaca cred ca serveste cel mai bn dintre cele 4 romance care sau calificat pana acum.Halep a avut probleme cu Ostapenko chiar a batut-o si in finala,iar Mihaela nu ia dat nici o sansa.

din pacate halep s a batut singura ca proasta si asta ie adevaru ca n a stiut sa se duca tare pa servicu 2 al lu ostropel care iera de atacat plus ca a avut set si 3 0 cu sansa de 4 0 in setu 2si a mai avut si 3 1 in decisiv da s a pierdut cu firea

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close