SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA LA FED CUP // Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după înfrângerea categorică împotriva Karolinei Pliskova, 1-6, 4-6: „Am simțit că sunt în meci! Acum vom schimba tactica”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 16:26

România și Cehia joacă în acest weekend în turul I al Grupei Mondiale la Fed Cup.

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a pierdut primul meci din Fed Cup, contra Karolinei Pliskova, locul 5 WTA, scor 1-6, 4-6. După meci, românca a explicat ce avantaj a avut Pliskova și a spus ce va face în următorul meci, de duminică, împotriva Katerinei Siniakova.

Pliskova a făcut un joc bun. E într-o perioadă bună şi a venit cu un moral superior. Serviciul ei a ajutat-o în momentele grele. N-am avut emoţii! Chiar dacă diferența de scor a fost mare, în special în primul set,  am simţit că sunt în meci, că pot întoarce situaţia. Mi-aş fi dorit ca eu să pot mixa mai mult jocul și să nu-i las şansa de a-l controla.

Au fost mulţi români în tribune, îmi pare rău că nu am câştigat. Vom schimba tactica pentru următorul meci, este o altă adversară. Asta vom face diseară, când vom analiza situaţia”, a declarat Mihaela Buzărnescu la TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Februarie 2019, 09:40

Miki dupa accidentarea ta esti parca mai fricoasa ,sigur vei trece si peste asta,Dumineca e ziua ta si a Simonei .Kerolain a fost prea buna ,se mai intampla . Nu cedati ,acum a venit momentul ,nu te inerva ,tu cand esti calma spargi muntii .

bazinga
bazinga  •  09 Februarie 2019, 18:22
Postat de Ion Popescu pe 09 Februarie 2019, 16:45

Draga Mihaela ! Ai jucat bine, dar Karolina ceva mai bine. Nu-i nimic. Poti castiga meciul urmator. Succes !

Cu gandul,poate....doar asa,nu in realitate!

bazinga
bazinga  •  09 Februarie 2019, 18:21

Miki mixeaza!Pai,atunci sa se daca DJ!Vai de capul ei!Mana moarta in acest meci 100 %!Diferenta uriasa de clasa intre Pliskova si terminata noastra!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează