SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA LA FED CUP // Simona Halep și Florin Segărceanu, surprinși de terenul din Cehia: „Ceva neobișnuit”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 14:33

Cehia și România vor juca în acest weekend în turul I al Grupei Mondiale la Fed Cup. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

  • Tabloul duelurilor va fi stabilit vineri, în urma unei trageri la sorți.

Florin Segărceanu, căpitanul României, și Simona Halep, locul 3 WTA, au vorbit despre meciul contra Cehiei.

„Sunt de acord cu cehul Petr Pala. Șansele sunt de 50 de 50. Va fi un meci dificil, dar avem încredere în noi. Credem că avem o șansă la victorie. Toate jucătoarele noastre se simt foarte bine. Absența Petrei Kvitova este cu siguranță un avantaj, dar jucătoarele Cehiei sunt puternice și va fi un meci greu”, a declarat Florin Segărceanu la conferința de presă.

„Supfrața de joc e neobișnuită”

Simona Halep, principala „rachetă” a României, a remarcat suprafața de joc, despre care a spus că are o culoare specială, ca mingile de tenis: „Este în regulă. Mă voi obișnui”.

simona halep

Și Florin Segărceanu a punctat pe acest aspect: „Suprafața este neobișnuită. Nu poate fi comparată cu cele pe care jucăm în mod normal. Dar suntem obișnuiți să le schimbăm. Cred că totul va fi în regulă”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  07 Februarie 2019, 09:15

Culoarea le avantajeaza mult pe Simona si Mihaela. I-ar fi stat bine si Soranei dar... asta-i decizia ei. O respectam.

347655969058390
Ion Popescu  •  06 Februarie 2019, 22:58

Greu, f greu ! Cehii au ales o culoare cu care sunt ei obisnuiti, iar noi nu. Nu este uzual dar nici ilegal !

peluza
peluza  •  06 Februarie 2019, 16:07

Nu inteleg, e scoasa de la naftalina suprafata asta verde? Nu se mai foloseste verdele de zeci de ani in tenis. S-a schimbat cu albastru. Mingi galbene spre verde si suprafata verde. Oare nu ar trebui sa joace cu mingi rosii? Doar in Republica Ceha! Cred ca si aia din Zimbabwe mai joaca asa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează