SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Moment cumplit din viața lui Sloane Stephens: "A plâns o oră și jumătate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 09:51

Simona Halep și Sloane Stephens dispută azi finala de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV.

La 25 de ani, Sloane Stpehens e considerată încă un star în plină ascensiune. Puțin știu însă drama prin care a trecut americanca în urmă cu 9 ani, pe vremea când avea doar 16 ani.

În timp ce se afla la US Open, unde participa la turneul de junioare, Sloane a primit o veste cumplită: tatăl ei murise în urma unui accident de mașină.

Stephens a ajuns în cele din urmă la înmormântarea părintelui său, dar ulterior a fost eliminată rapid de la US Open, pierzând în turul III în trei seturi în fața Janei Cepelova, scor 6-4, 1-6, 0-6. 

Mama jucătoarei, Sybil, povestea că Sloane "a plâns timp de o oră şi jumătate, iar apoi a cerut sute de mingi să le lovească la perete. Doar asta a făcut timp de câteva ore". 

Stepehns și tatăl ei nu au avut însă o relație bună. Fost jucător la New England Patriots, pentru care a jucat 7 sezoane, John Stephens și-a părăsit familia și a căutat-o pentru prima oară pe Sloane când aceasta avea 13 ani. Când în sfârșit relația lor s-a îmbunătățit, americana a primit vestea că tatăl ei a dispărut pentru totdeaua. 

Tatăl lui Sloane avea însă un istoric extrem de controversat, iar Stephens a aflat lucruri șocante despre acesta pe internet. John Stephens fusese acuzat de viol și abuz sexual, scrie Daily Mail. 

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  09 Iunie 2018, 11:14

La ce altceva va puteati astepta de la un negru!!?? Dar americanii ar putea face un film cu succes la Box Office cu viata ei unde tatal violator ar trece drept erou...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează