SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cine e Alize Cornet, nonconformista WTA » Și-a scos tricoul în timpul unui meci de US Open + Serena „a ajutat-o” să treacă de Halep

La US Open 2018, Alize Cornet și-a scos tricoul
La US Open 2018, Alize Cornet și-a scos tricoul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 12:46 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 12:48

Franțuzoaica Alize Cornet, viitoarea adversară a Simonei Halep de la WTA Roma, este una dintre jucătoarele cu personalitate din circuitul WTA. 

  • În vârstă de 32 de ani, Alize Cornet este clasată pe locul 34 WTA;
  • Alize Cornet, locul 11 WTA în cel mai bun moment al carierei (februarie 2009), are 6 turnee cucerite la simplu în carieră;
  • Simona Halep și Alize Cornet s-au înfruntat de 5 ori în carieră, iar franțuzoaica conduce cu 4-1, ultima victorie a franțuzoaicei având loc în optimi la Australian Open, în ianuarie. 
Ce poate schimba Simona Halep la 30 de ani? Detaliile remarcate de Luminița Paul la noua colaborare, cu Patrick Mouratoglou
ANALIZĂ
Ce poate schimba Simona Halep la 30 de ani? Detaliile remarcate de Luminița Paul la noua colaborare, cu Patrick Mouratoglou

La US Open 2018, Alize Cornet și-a scos tricoul 

Alize Cornet a fost protagonista unui moment ciudat la US Open 2018, în meciul cu Johanna Larsson, din primul tur, în care a fost învinsă de suedeză (6-4, 3-6, 2-6).

Franțuzoaica a realizat în timpul partidei că are tricoul pus invers, așa că și l-a scos și l-a întors rapid. A primit însă o sancțiune de la arbitrul Christian Rask, pentru că a încălcat codul competiției! 

Antrenoarea Judy Murray, mama lui Andy, a comentat incidentul pe Twitter: „Alize revenise pe teren după o pauză cauzată de căldura intensă cu tricoul pus invers. S-a schimbat pe teren. A primit avertisment pentru comportament nesportiv... Dar bărbații se pot schimba de tricou pe teren".

Favorita nr 1 la turneul de la Cluj-Napoca, Alize Cornet a fost dată afară din avion de compania aeriană

Anul acesta, Alize Cornet, favorita numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca, a rezervat un zbor Lufthansa către orașul din Ardeal, dar a avut parte de o surpriză neplăcută cu două zile înainte de primul ei meci de la Winners Open.

Din cauza numărului prea mare de rezervări la zborul respectiv, Alize a rămas pe dinafară.

 „Așadar, Lufthansa, din cauza overbookingului nu pot merge la turneul din România înainte de mâine, ziua în care începe competiția (n.r. - astăzi, 2 august). Ce ar trebui să fac acum? Credeam că am văzut totul în cei 20 de ani în care am călătorit, dar niciodată nu am mai fost dată afară dintr-un zbor. Scandalos”, a scris Cornet pe Twitter.

Moment emoționat pentru Alize Cornet, viitoarea adversară a Simonei Halep: „Am uitat să vă spun”
AUSTRALIAN OPEN
Moment emoționat pentru Alize Cornet, viitoarea adversară a Simonei Halep: „Am uitat să vă spun”

Când a învins-o pe Simonei Halep la WTA Madrid, s-a folosit de Serena Williams

Alize Cornet a învins-o în primul tur al turneului din Madrid 2015 pe Simona Halep, scor 7-6, 6-3. E ultima întâlnire dintre cele două. Atunci, Alize a vorbit la conferința de presă de după meci despre cum s-a motivat. 

„Sunt mîndră că am reușit să înving o asemenea jucătoare. Am controlat jocul de la început pînă la sfârșit. Nu am făcut greșeli și m-am gândit la felul cum am învins-o de trei ori anul trecut pe Serena Williams", a spus Alize Cornet.

Citește și alte știri din tenis: 

Eliminat de Alcaraz, Rafa Nadal a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului fenomen din tenis: „Este unul dintre urmașii mei”

3 puncte incredibile din Simona Halep - Danka Kovinic » Izbucnirea Simonei: „Serviciul ăsta e praf”

Medvedev a primit un wild card la turneul lui Ion Țiriac, după ce miliardarul român a luat apărarea sportivilor ruși

Cum a fost surprins Toni Iuruc în tribune la meciul Simonei Halep de la Australian Open 2022

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează