SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

VIDEO Final cu scântei la un turneu de tenis din Franța » Doi jucători au fost la un pas de bătaie și a fost nevoie de intervenția arbitrului pentru a-i despărți!

Moutet și Andreev  despărțiți de arbitru
Moutet și Andreev despărțiți de arbitru

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 12:44 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 14:34

Adrian Andreev (21 de ani, #247 ATP) l-a învins Corentin Moutet (23 de ani, #64 ATP) cu 2-6 7-6  7-6 în cadrul turneului Open d'Orléans din Franța. Finalul meciului a fost unul cu scântei, iar cei doi jucători au fost aproape de bătaie.

În momentul de final, în care jucătorii se salută, cei doi jucători și-au aruncat vorbe grele. Imediat după ce au trecut de fileu, Corentin Moutet l-a îmbrâncit pe Adrian Andreev, iar bulgarul a reacționat, fiind nevoie de intervenția arbitrului pentru a aplana conflictul.

Paula Badosa s-a săturat de agitația din social-media și e deranjată și de presă: „Nu văd vorbindu-se așa și de bărbați”
WTA
Paula Badosa s-a săturat de agitația din social-media și e deranjată și de presă: „Nu văd vorbindu-se așa și de bărbați”

Corentin Moutet, despre incidentul cu Adrian Andreev: „M-a amenințat și mi-a cerut să-l aștept afară”

Numărul 64 ATP, Corentin Moutet a postat pe contul de Instagram un mesaj legat de incident, în care a explicat că reacția sa a venit pe fondul unui comportament nesportiv din partea lui Adrian Andreev.

„Nu vreau să-mi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. Când un jucător își permite să spună de două ori «f..k you» în timp ce mă privește în ochi, nu pot să rămân pasiv. M-a amenințat și mi-a cerut să ne vedem la ieșire. L-am așteptat 10 minute și a venit cu 6 oameni oameni de la pază, ascunzându-se în spatele lor”.

Apoi, Moutet i s-a adresat direct adversarului: „Ți-am ascultat amenințările și aștept să le împlinești când vei ieși din ascunzătoare”, a scris pe contul de Instagram.

Citește și alte știri:

Nu și-a uitat trecutul! A luat 4 trofee cu FCSB și a declinat oferta lui Dinamo: „N-am vrut să-mi stric relația cu steliștii”

Un fost dublu campion mondial la categoria grea vrea se înroleze în armata rusă pentru a lupta pe frontul din Ucraina!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Septembrie 2022, 16:30

NK are un comportament decent ...

REMEMBER87
REMEMBER87  •  30 Septembrie 2022, 14:28

Doi jucatori A FOST ......Chiar toti *** fac presa ! Nimeni nu verifica ! Jenant......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează