SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORONAVIRUS // Darren Cahill a reacționat după amânarea Roland Garros: „Toți într-o cameră”

Cahill a revenit la începutul acestui an alături de Simona Halep
Cahill a revenit la începutul acestui an alături de Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 12:22

Australianul Darren Cahill (54 de ani), antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA), a comentat decizia reprogramării Roland Garros, cauzată de pandemia de coronavirus cu care se luptă Europa în aceste săptămâni.

Nimeni nu vrea ca turneul de la Roland Garros să fie anulat, doar ca toţi să lucreze împreună pentru a găsi o dată care are sens, când lucrurile se vor limpezi un pic.

Jucători, turnee, grand slam-uri, bărbaţi şi femei, toţi într-o cameră. Acum este un pic devreme pentru răspunsuri”, a postat Cahill pe Twitter.

Coronavirus a reprogramat Roland Garros 2020

Organizatorii de la Roland Garros, turneu care era programat la finalul lunii mai, au schimbat datele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Astfel, competiția de la Paris se va juca între 20 septembrie și 4 octombrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce mai multe turnee de tenis au fost suspendate, din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii de la Roland Garros au luat decizia de a reprograma turneul. Inițial, organizatorii turneului francez se gândeau să organizeze competiția fără accesul spectatorilor.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează