SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Novak Djokovic e gata să se retragă! Anunțul făcut în plină pandemie: „Mă opun! Nu vreau să fiu obligat să fac așa ceva!”

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) nu este de acord cu vaccinul împotriva COVID-19 și e pregătit să renunțe la tenis dacă jucătorii vor fi obligați să-l folosească. +30   FOTO
Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) nu este de acord cu vaccinul împotriva COVID-19 și e pregătit să renunțe la tenis dacă jucătorii vor fi obligați să-l folosească.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 12:33

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) nu este de acord cu vaccinul împotriva COVID-19 și e pregătit să renunțe la tenis dacă jucătorii vor fi obligați să-l folosească.

Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea, va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat. 

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediată după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă nu există un vaccin", a spus Novak Djokovic într-o discuție pe Facebook cu mai mulți sportivi sârbi.

Reacția lui Nole vine după ce mai multe voci din lumea tenisului au cerut ca sezonul să fie reluat numai după ce toți jucătorii vor fi vaccinați. Amelie Mauresmo, fostul număr 1 WTA, susține vehement această idee: „Nu avem vaccin = Nu avem tenis!”.

Novak Djokovic, legendă a tenisului

Sârbul de 32 de ani a unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria tenisului. Actualul numărul 1 mondial ATP are în palmares nu mai puțin de 17 turnee de Grand Slam, fiind depășit la acest capitol doar de Roger Federer (20) și Rafael Nadal (19). La acestea se adaugă și cinci titluri la Turneul Campionilor, o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2008, Cupa Davis, în 2010, și ATP Cup, în 2020, cu Serbia. În total a cucerit 79 de titluri! 

Wimbledon anulat, Roland Garros amânat

În acest moment, ambele circuite, WTA și ATP, sunt oprite până pe 13 iulie. Roland Garros încă are speranțe să poată găsi un loc într-un calendar al tenisului care nu mai are nicio asemănare cu cel inițial. Wimbledon, în schimb, a luat o decizie categorică: ediția din acest an a fost declarată anulată de organizatori.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO Coronavirus în întreaga lume - cele mai interesante cadre

+26 FOTO

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Barack Obama anunța încă din 2014 riscurile unei pandemii: „Vom avea o boală mortală transmisibilă prin aer”

Fratele lui Ionuț Negoiță, surprins în timp ce se plimba în IOR, parc închis din cauza pandemiei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  24 Aprilie 2020, 15:49

Cat de umani pot fi acesti corifei ai tenisului mondial!

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  20 Aprilie 2020, 14:39

Andi Moisescu are o problemă ! Olivia Steer i-a trimis deja poze cu ea goală așteptând singurul vaccin ... Știți voi care ...

bazinga
bazinga  •  20 Aprilie 2020, 13:49

Ai dreptate,Nole!Ai facut atatia bani,ca 10 generatii din neamul tau nu vor puta sa-i cheltuie pe toti de acum inainte !AJUNG!BASTA,cum spun italienii.....Cheltuie-i,ca i-ai muncit destul....nasol e ca nu vei mai putea calatori....Viata se va schimba pentru toata lumea ,mult timp de acum inainte....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează