SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

CTP, sfat radical pentru Simona Halep și US Open: „Dacă ești aptă, asta trebuie să faci”

Cristian Tudor Popescu +3   FOTO
Cristian Tudor Popescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 08:55 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 10:00

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o în turul inaugural de la Praga pe slovena Polona Hercog (29 de ani, 45 WTA), scor 6-1, 1-6, 7-6(3). Va juca mai departe cu cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA).

Jurnalistul a trasat câteva concluzii după ce a văzut primul meci al Simonei Halep după pauza de 6 luni provocată de pandemia de coronavirus: 

„Astfel de întreruperi să ştiţi ca nivelează valorile. După o întrerupere atât de mare, trebuie să treacă un timp...un turneu, două, trei, pentru ca jucătoarele să se reaşeze în ierarhia lor

Acum, la revenire, sunt toate la un nivel mai jos. Important că Simona a câştigat acest meci unde nu a jucat deloc strălucit. Astfel de meciuri câştigate în condiţii dificile fac o mare campioană”, a spus CTP, la Antena 1. 

  • Sursă foto: Jimmie48 Photography

CTP: „Dacă ești aptă de joc, nu poți să ratezi un Grand Slam”

Ulterior, Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre incertitudinea care planează în jurul participării Simonei Halep la US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, program să înceapă spre finalul lunii. Românca ezită deocamdată să dea un răspuns final privind șansele de a juca la Flushing Meadows. 

Din punctul de vedere al carierei ei, ar trebui să meargă la US Open. Dacă eşti aptă să joci, nu poţi să ratezi un Grand Slam. Fiecare Grand Slam la care nu te duci te apropie de finalul carierei, nu prea îţi poţi permite să nu ajungi la un Grand Slam.

Problema aici este că turneul se desfăşoară în Statele Unite, în New York. Ştim ce se întâmplă acolo. Statele Unite nu sunt Cehia în ceea ce priveşte numărul de infectări şi de morţi. Sunt în vârful topului, e groaznic ce se întâmplă acolo. Pot fi probleme” - Cristian Tudor Popescu

VIDEO Revenire dramatică! Halep a avut nevoie de 7 mingi de meci pentru calificarea în turul secund la Praga

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep are cale liberă spre finala de la Praga! Ce s-a întâmplat pe jumătatea ei de tablou

Revenire dramatică! Halep a avut nevoie de 7 mingi de meci pentru calificarea în turul secund la Praga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
q2016
q2016  •  12 August 2020, 14:59

CTP din ATP. Joaca doar cu gura pe unde apuca, dar ca daca se "inerveaza" cu adevarat ia toate cupele din tenis. "Nervos" de canapea... :o)

777ghedeon
777ghedeon  •  12 August 2020, 12:32

Iar își dă demonul ăsta cu părerea? Cât tenis ai făcut tu bă satano? Tu nu vezi ce față de *** ai? Ia-te bă *** de mână cu *** ăla de Mitică Dragomir si *** Fac pariu că toți rechinii din Ocean vor înebini după ce vă halesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  12 August 2020, 12:09

De cand este acest domn doct in toate mare specialist in orice ?!?!Ca se ""pricepe ""la Romania, asta a dovedit, dar si la tenis, doar pentru ca se imbraca sport, in trening, individul chiar e ridicol 200 % !Oricum , nimanui nu-i pasa ce zice CTP-ul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează