SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cu ce jucătoare se înțelege Simona Halep cel mai bine: ”E cea mai bună prietenă a mea” + Cum e liderul mondial în afara terenului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 18:13

Irina Begu (28 de ani / 66 WTA) a vorbit despre relația de prietenie cu Simona Halep (27 de ani / 1 WTA) și despre cum e liderul mondial în afara terenului.

”Mă înţeleg extraordinar de bine cu Simona, cu Monica, dar într-adevăr cu Simona în ultimii ani am legat o prietenie frumoasă. Vorbim multe. Ne sfătuim, ne încurajăm. Au fost momente grele şi din partea ei şi din partea mea mai multe. În ultima perioadă am vorbit şi legat de antrenor cu ea, m-a sfătuit, chiar e o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui şi are o experienţă mare.

Cred că ne-am maturizat. Noi eram prietene şi când am fost mici. Eu o ştiu de atât de mult timp încât pentru mine e aceeaşi Simona, modestă, cu mult bun simţ şi eu o privesc la fel. Pentru mine nu s-a schimbat cu nimic că a devenit numărul 1 şi a rămas la fel de modestă şi nu o văd diferit”, a declarat Begu la TV Telekom Sport.

 Citește și: Simona Halep conduce armata WTA spre un record ULUITOR! A fost spulberată performanța anterioară » România, în topul anului 2018 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  08 Noiembrie 2018, 00:34

Ca să te poți înțelege cu cineva trebuie să vorbești aceeași limbă. Evident că Halep nu se poate înțelege decât cu cineva care vorbeste limba română.

st.il.
st.il.  •  07 Noiembrie 2018, 21:02

Ca să ai prieteni , ca să te poți înțelege cu cineva , trebuie să fi om !. Această ființă (este ființă , nu ?) , este om ?...Nea Titi ce zice ?. La nea Titi Ionescu mă refer , bine-nțeles !...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează