SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WIMBLEDON

Cum arată situația din clasament după ce Halep a pierdut în "sferturi" la Wimbledon + ce urmează pentru româncă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 09:31

După eliminarea de la Wimbledon, în clasament Halep este între poziția a cincea și poziția a șasea.

Într-un clasament virtual este încă pe cinci, așa cum a și început turneul, dar poate cădea o poziție dacă Venus Williams va câștiga turneul. Acest lucru este însă destul de puțin probabil.

Halep are cu 420 de puncte mai multe decât săptămâna trecută, ajungând la 4792. Azarenka e pe 6 cu 3761, cu 430 mai puține decât săptămâna trecută.

Serena conduce clasamentul, acum având 7110, Kerber e pe 2, cu 5980, cu 650 peste săptămâna trecută. Muguruza completează podiumul cu 5482 de puncte, în cădere de pe locul 2, după ce a pierdut 1230 de puncte. Radwanska e pe 4, cu 5335. Și ea a pierdut 540 de puncte. 

Săptămâna viitoare, Simona urmează să schimbe suprafața și să joace pe zgură la Arenele BNR, la BRD Bucharest Open.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  07 Iulie 2016, 18:20

Halep atat poate, loc 5. E constanta in top10, e o performanta. N-are rost sa isi propuna titluri de GS si alte fonfeuri, ca isi face sange rau. N-are stofa de asa ceva, dar ramane cea mai buna jucatoare romana de la Ruzici incoace. Nu-i putin.

mishu_74
mishu_74  •  06 Iulie 2016, 19:22
Postat de adi_stelistul pe 06 Iulie 2016, 10:36

Are de aparat insa 1950 de puncte in urmatoarele doua luni (circuitul american). In plus e la limita in clasamentul pentru Singapore (locul 8, ultimul care asigura calificarea - era pe 9, dar a depasit-o pe Keys prin victoria din meciul direct). Ar fi o mare performanta o a treia participare consecutiva la Singapore dar anul acesta e mai greu ca in ultimii doi. Sigur, dupa US Open, exista niste turnee importanta in Asia (mai ales Wuhan si Beijing) unde se pot face inca puncte, cu conditia insa sa mai existe capacitatea fizica. Anul trecut nu prea a mai fost.

Punctele alea nu i se scad decat daca nu se prezinta la turnee...dupa cum am vazut in ultimul timp nu cred sa nu se prezinte. :)) Ba chiar ar putea face o figura frumoasa. Tot timpul s-a simtit bine pe hardul nord american. de la inceputul anului pana acum este intr-o continua revenire de forma. plus, ce amelioreaza cu antrenorul, se va vedea in timp, anul asta poate fi unul de tatonare si de imbunatatire, abia la anul sa-si fixeze obiective cu adevarat. de ce trebuie sa vedem intotdeauna probleme acolo unde poate ca nu exista? cahill este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis, stie el mult mai bine decat noi ce poate Halep.in plus, nu e roman, asta zice foarte multe. :)))

tihi
tihi  •  06 Iulie 2016, 12:55

Poate sa fie orice suprafata de joc,mai mult nu poate Halep.Bucharest Open poate fi o gura de oxigen datorita cotei turneului,unde de regula vin jucatoare mai putin importanta...ne avand adversare tari,poate sa acumuleze puncte pentru zilelele ei negre....vom vedea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează