SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Cum și-a răsplătit Simona Halep familia pentru că a susținut-o în carieră

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 14:31

Simona Halep, 27 de ani, a ajuns pe locul 1 WTA și a făcut performanță în tenisul feminin, însă în spatele carierei sale se află sprijinul necondiționat pe care familia ei i l-a acordat.

Bunica Simonei a dezvăluit în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Libertatea.ro, că Simona Halep nu a fost susținută de nimeni din afara familiei, nici măcar de Gică Hagi, despre care se zvonise că ar fi sprijinit-o cu bani.

„Nu a ajutat-o Hagi. Aveam noi bani. Nu că eram foarte bogați, dar munceam. Ce au muncit Stere și frati-su, Iancu, i-au dat Simonei. Vă spun drept!”, a declarat bunica lui Halep pentru sursa citată.

Ea a mai dezvăluit că, la începutul carierei jucătoarei de tenis, Stere și fratele său și-au vândut afacerea pentru a o putea susține pe Simona.

Sacrificiile familiei nu au rămas nerăsplătite, iar imediat după ce a început să câștige turnee și să acumuleze bani, Halep s-a revanșat. Pe strada în care a crescut alături de rudele sale, Simona a construit mai multe case sau a contribuit la renovarea lor. De altfel, a construit inclusiv una pentru ea.

Citește și:

S contra S. Duelul » Prima întâlnire dintre Simona și Serena ca jucătoare care au atins poziția de lider mondial: „Era intimidantă când eram mai tânără, acum nu mă mai simt așa”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
659663444447989
Paul Enachescu  •  23 Ianuarie 2019, 08:21

Pai ce nu-mai familia a fost alaturi de ea,noi totii i-am fost alaturi,sa se gandeasca si la amarati

zizu
zizu  •  20 Ianuarie 2019, 20:31

Ce se mai împopoțona becali dacă i scapa ,vreun leuț!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează